Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok!
ott voltam reggel nálad,,,vittem a lányomat suliba,,,zárt ajtó fogadott,kávét sem tudtam inni,,tankoltam,azt eljöttem
Ismerőstől nem lopunk!
Ugyan nem nekem szólt, de én megyek szombaton. Jót fog tenni a bot mozgásomnak
Neked akarom elhozni teeee.....

....én is csatolt faluban nevelkedtem, nem a városban, azért kérdeztem! Hátha ismerjük egymást!

Jössz szlalomozni szombaton? Heeeeee?
nagyon kíváncsi vagy, ez gyanús
onnan nem hiszem... nem is kell más. csak egy hangos vijjogó! Melyik település?
szerencsere egyik sem, nem ajkai vagyok, csak a kozelben elek egy kis faluban :) a hazzal egybeepitett garazsbol csak nem viszik el, foleg ha raakasztok egy ABUS riasztos tarcsazarat
Szoktam olvasgatni a lopott motorokat és volt olyan ahol a kocsival ráállt a motorra, hogy a garázsból ne lehessen ellopni a motort, de az ügyes betörők egyszerűen áthúzták a kocsin. Persze senki semmit nem hallott és nem látott.

Szokták is mondani, hogy ellophatatlan nincsen, de olyan van, hogy ne érje meg elvinni a gépet vagy legalábbis tovább tartson és van esélyed, hogy észre veszed.
Én is ajkai voltam... üdv... hol áll a gép? a téglagyári garázstelepen, vagy ott fönt az ÖMV kút mellet? Mert oda heggeszthetsz akármit, nincs menekvés! Ott sose vesz észre senki semmit, már jó pár motor eltünt onnan.
Nem szépségverseny. De igazából ha az asztallábhoz van kikötve, és nincs kéznél fűrész ill nem lehet vele hozzáférni, akkor az asztalláb is ellátja ezt a funkciót.
tutiszupcsi kis dolog lesz..
az általad felsorolt szerszámokkal középsuliba kalapácsot próbáltam összehozni..
ha ezekkel a szerszámokkal dolgozol, utána majd meg is eddzed azt az anyagot,gondolom..
tutiszupcsi kis dolog lesz..
az általad felsorolt szerszámokkal középsuliba kalapácsot próbáltam összehozni..
ha ezekkel a szerszámokkal dolgozol, utána majd meg is eddzed azt az anyagot,gondolom..
Fűrész, satu, hegesztő, fúró... Ja, meg a vas, és egy reszelő
igazad van..a fémipari alapismeretek mellé egy marógépet vagy a CNC-t is veszek majd..
Ahogy irtam, egy kis fémipari alapismeretekkel megoldható aprópénzből egy hasonló funkciót ellátó talajhorgony. Amúgy aki ért a zárakhoz, annak tökmindegy, maximum nem egy perc alatt viszi el, hanem kettő
csak elhelyezés kérdése az akna is..
a taposoakna nem jo, kart tesz a motorban
a lezervezerlo gepagyu viszont csabitoan hangzik
Az taposó aknát és a lézer vezérel autómata gépágyút kifelejtetted,Andráska... Mind ahogy írta, a srác minimál projekt van...Csak a szem egy huszas,...a lánc legalább annyi..Zárt garázsban, lánc+lakat..? Ágyúval verébre...Ha meg bejut egy zárt garázsba valaki,akkor a láncodat is megoldja..
igen, gondoltam ra, bar ez mindenkepp hosszabb tavu terv
amivel most nagyon szemezek, azok az ABUS Detecto zarai, huszonparezerert egesz jo vetelnek tunnek, bar ez mar dragabb mint amit terveztem, vajon ez jobb is annyival, mint pl. a Xena?
A garázsba sarokba javasolnék egy ilyen rögzitő szemet, persze nem kell rögtön a boltba rohanni érte, kis képzelőerővel egy jókora fémtömbből marnak hasonló funkcióval rendelkezőt.
Ezt berakod a sarokba, lánccal rögzíted - erős, vastag lánc, nem obiban magad által vágós, meg egy komolyabb lakat. Ügyes elhelyezéssel meggátolod, hogy könnyen hozzáférhető legyen a lakat az ügyeskedők számára, és reméljük a legjobbakat.
Otthontól távolra meg a lentebb linkelt féktárcsazár, vagy ha elfér, akkor lezárólánc
A Xena az elég jókat gyárt. Mi a Louisból szoktunk venni ilyesmik, mikor akciózzák. De mikor veszed nézd meg a biztonsági értékét. Mint minden itt is értékekre bontották a az ellophatóságot. Az ABUS is elég jónak számít.

Egy nagyon kedves barátomtól kaptam kölcsön használatra...
tényleg?
ilyen Xena-t, bar mas tipust mar lattam, azt mondod ezzel jol jarok?
arban is teljesen jo lenne

ezt Te arulod, vagy csak a tipust ismered?