Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Csá van egy SŰRGŐSEN ELADÓ Gilera kk 125/50 160henger van rajt még az előző tulaj csinálta meg így egy baja van ha a gyertya bennt van akkor nem rendesen forog a motorja ha nincs bennt a gyertya akkor igen,csak köpte a benzint,meg egy kis esztétika amúgy teljesen oké a gép a villamossága is jó,elől-hátúl tárcsafék,inditásgátló,1993-as évjárat,fekete!Megnézettem és azt mondták mivel gyertya nékül forog rendesen a motor biztos nem a motorjának van baja!Nekem egy 100.000ft kell érte kp-ba,szállítást nem tudom megoldani!Ezen a számon elérni:06308773644 | válaszolok
És azt mikor küldöd el nekem?
Én is úgy gondoltam.
csak délután, kösz
Ma össze kéne hozni a csati beépítést! Majd hívlak valamikor.
éhen halt
Ahogy látom felétek olyan lehet mint felénk.
en sem tudom elfogadni hogy az en es mas dolgozo magyarok fizetesebol dorbezolnak a kocsmakban ugy hogy soha eletukben egy percet sem dolgoznak, es ha ezek utan kepen torlom mikor betor az udvaromba lopni, akkor meg engem hurcolnak meg.
de szerinted erdekel ez barkit is?
Nem tudom elfogadni, hogy ez nekik normális..!
De milyen immunrendszerük van
Nem azért, de felénk is ez van és maximálisan megfelel nekik. Persze vannak kivételek, viszont azok tesznek ellene. Nálunk a pelusos gyerekekkel a szeméttelepen csámborognak mezitláb a családdal. Több pénzt kapnak mint egy 3 műszakos munkás, de inkább másra költik. Na mindegy, ebbe felesleges belemenni. Szerencsére sok ismerősöm van akik erősitik a kivételt.

Amúgy mi heves, Mátra egy két része ahol imádkozunk, hogy nehogy lefulladjunk. Az borzasztóbb....
tudom hogy civilizalt szemmel furcsa, de bizony megfelel nekik
Devecserben nottem fel, volt alkalmam boven latni oket kozvetlen kozelrol. anyukam az ovodaban a cigany csoportban dolgozik mar vagy 25 eve, tudna meselni...
egyszeruen SEMMI igenyuk nincs a cilivizaltsagra, higieniara, emberi viselkedesre. es ez meg csak nem is a penzrol szol (a 8-10-12 gyerekre embertelen osszegu csaladi potlekot kapnak, plusz a segelyek, plusz sokuknal a kizsarolt rokkantnyugdij, stb)
Devecserben rengeteg elontott ciganynak adnak majd uj hazakat, nezd meg hogy mi lesz azokbol a hazakbol 2-3 ev mulva
nem gondolnám hogy nekik az megfelel hogy a gyermekük egy szál liberóban meztelenül koszosan futkározik az utcán a többi sorstalannal..
a 'magyar' es a 'cigany' valosagot azert ne keverd ossze, a magyarok mar regen nem ott tartanak
a ciganyok meg nem is akarnak mashol tartani, nekik az tokeletesen megfelel...
348.7Km et vartam bele Ma a gépbed..
Tegnap bebaszcsi volt úgy hon nem is akartam motorra űlni..13ó.ig... Aztán elindúltam, Siófok...Szántód...Kőröshegy.. Tompa faszként 110el bukdácsoltam felfelé mikor szembe zsaruk... Joóó mondom felejtős...Kaposvárt becéloztam és meg sem álltam egy belv
árosi teraszig, ahol magmba erőltattem egy alkohol mtes sört..mondom másnap.
Aztán Nagykanizsa felé vettem az irányt..
Kis zápor...De amit láttam, gyerekek azt azóta is emésztem.kb 15 éve jártam arrafelé utóljára..DE EZ a 20as évek MAGYARORSZÁGÁT TÜKRÖZI....NYOMOR A KÖBGYÖKÖN:.! VÁLYOG HÁZAK! mINDEN ÜTT MEZÍTLÁB FUTKÁROZÓ 5 ÉVES KIS CIGÓ GYEREKEK...ÉS A PUSZTULAT MINDENÜTT...rendesen szarul éreztem magam mikor keresztül töfögtem a kib@szott szarommal az utcán..EZ A MAGYAR VALÓSÁG::NYOMOR !
Megyek reggel melózni.Valamikor gurulhatnánk 1et?
Én itthon vagyok, de ló sehol...
Szép napot! Keresett Walaki?!
még reggel makerkodtam rajta félkómásan, miután elmentél, mi is léptünk, beszedték már a bólyákat!
veled mi a helyzet műmadár? jövök szembe és nem látsz,,,,
Szeva!Tegnap végig mentél,a próba körön?
van egy pár, mikor éppen elállítgatod a BMW-t!
egy ferrádit!
Király köszi.

Több kép nem lett, vagy máshova rakod fel? pl a motorokról?