külsőleg a semmit nem veszel észre a LEXAN bukóknál sem az öregedés alatt..természetesen..csak ha koppanásra kerűl a sor, akkor derűl ki hogy az anyag elöregedett, ennyire egyszerű..
Nem kell versenyzőnek lenned, hogy jó sisakod legyn..az pedíg hogy az arcodba mászik a sisak, komolyabb tempó mellet, normális jelenség..ha viszont jól választod meg a típust(a fejedhez alakjához viszonyítva) akkor ebből csak annyit veszel észre hogy 2felett jobban nyomja a homlokod..ha bármi mást érzel, rossz méret és a típus..
nem,..nem szarok, de inkább túrabukókra vannak kihegyezve..sok a felnyítható típusu is, ha jól emléxem...a rossz hír hogy ha nem tévedek mind LEXAN héllyú, ergó kukába baszhatod 2-3év után(ha fontos neked a védelem) ugyanis az UV sugárzás megkeményíti és megváltozik az anyagszerkezete,nem bír akkora ütést ki mint újjonan,...a carbonnal ellentétben, ami nem öregszik..
Nem vagyok én versenyző, inkább egy komfortos sisak kell, mint versenyreplika. Öregszem Az első kettő sisakom közép kategória alja, a következő az valami komolyabb lesz.
Bukósisak..:A kérdés mire akarod használni...Boltba-ide-oda tengni-lengni,,akármi megfelel...
Komolyabb felhasználásra, csak carbon hélyú bukót ajánlok...ára, ha újjat szeretnél 80nál kezdődik..AGV felejtős(csak a csúcskategóriás elviselhető ,de az 130nál kezdődik..)...Amiből (én választanék): SHOHEI,SHARK,ARAI, SOUMY, többi felejtős gagyiszar pénzkidobás..gyüjts ezek valamelyikére..ha nincs ennyid szart ne vegyél..törésteszt és többu maszlag, felejtős..mindegyik megfelel az összes szabványnak..a komoly sport bukók (SOHEI xr1100) hangosak..mitól is lennének halkak..ergó,füldugó...de ha csak ide-oda robogózól megteszi egy tökmindegy micsoda is,15ezerért..
A mostani 4 éves lesz a nyáron, azaz ennyi ideje van nálam, ez persze nem ok a cserére. Ami sokkalta inkább, hogy zsugorodott szerintem a héj, vagy a plexi tágult, kopott ki, de egy kicsi rés van, és befúj a szél. Meg alul is bejön, nemrégiben bedagadt a huzattól a szemem. Emellett nagyon hangos, 150 felett a puha szivacs miatt az arcomba nyomódik a bukó, 180 körül eléri az orrom simán a plexit - na persze olyan sebességgel nem közlekedem túl gyakran. A zárszerkezet is elég egyszerű, kopottsága okán megpöccintve lecsukódik, tegnap előtt viszont ahogy hátranéztem nagyobb tempónál, felnyitotta a menetszél, szerencsére napszemüveg volt rajtam, így nem vitte ki a huzat a szememet... Az állszij állitható, a fixálója gumiból volt, igy folyamatosan után kellett állitgatni pár felvétel utána, ezt kicseréltem a kutya régi nyakörvén lévőre, ami rendes műanyag, azóta jó.
Nahát kb ezért akarok egy másikat
Jól teszed. Erika 1 évvel a vásárlás előtt nézte ki a Shark-ot, amint akciós lett meg is vette.
Én mondjuk miután viseltem Schubert et, azóta azt szeretnék. Nézegettem, próbáltam több sisakot is, de nekem az volt a legkonfortosabb és az ütés tesztekben sem rossz...sőt.
Nolan is nagyon jó. nem csoda, hogy most az van nekem.
Egyenlőre tapogatózom, nem akarok egy héten belül vásárolni, úgyhogy sehova nem kapkodom :) Schubert mondjuk nem lenne rossz, vagy egy Arai, de ezek elég magas áron vannak. Egyenlőre figyelem a piacot, meg hogy mennyire megy fel egy-egy termék ára.
Komolyabb felhasználásra, csak carbon hélyú bukót ajánlok...ára, ha újjat szeretnél 80nál kezdődik..AGV felejtős(csak a csúcskategóriás elviselhető ,de az 130nál kezdődik..)...Amiből (én választanék): SHOHEI,SHARK,ARAI, SOUMY, többi felejtős gagyiszar pénzkidobás..gyüjts ezek valamelyikére..ha nincs ennyid szart ne vegyél..törésteszt és többu maszlag, felejtős..mindegyik megfelel az összes szabványnak..a komoly sport bukók (SOHEI xr1100) hangosak..mitól is lennének halkak..ergó,füldugó...de ha csak ide-oda robogózól megteszi egy tökmindegy micsoda is,15ezerért..
Nahát kb ezért akarok egy másikat
Én mondjuk miután viseltem Schubert et, azóta azt szeretnék. Nézegettem, próbáltam több sisakot is, de nekem az volt a legkonfortosabb és az ütés tesztekben sem rossz...sőt.
Nolan is nagyon jó. nem csoda, hogy most az van nekem.
Miért cseréled a sisakot?
De Nolan és más márkáknál is van mondhati nem túl jó minőségű.
Ebből van S -es : UVEX BOSS 520
Azért nézd végig, hátha találsz.
Most újra akciós sisakok vannak a Louis nál. A Vemart azt ajánlani tudom csak. Persze Schubert 100 Euroért nem lesz.
Louis sisakok
Ha a link nem jönne be akkor Louis.de