Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hamarosan más szinűek lesznek. Csak azt nem döntöttem el, hogy karbon minta legyen, vagy motorszínű.
Hali. Igen, szépen "világítottak" fényes nappal is azok a dobozok
Na akkor itt a tuti válasz:

az egy digitális KÉP, amit feltöltöttél ide.
&rash győzött, bebuktad
szúnyogriasztó,,be kell fújni vele a tested és nem esznek meg a szúnyogok,bármilyen típusú bőrfelületre,gyerekeknek,időseknek egyaránt jó,nincs bőr irritáció
az ajándék egy BMW s1000rr?
Igen. Majd csinálni kell egy ilyen pályát a tesco mögött.

Nyáron úgysem dolgoznak jó időben az út munkások, majd elkérjük tőlük a kúpokat.
Alapmű mostantól A minimum cél ez
Attól még jó video.
Gymkhanáról nem, arról duB irt: Motorkezelés - Japánba akarok menni cimmel
Le lesz szedve ,,,,,szilikon tokot meg tudok a 6303asra,,mondom az árat:
fehér 400.-huf
fekete 400.-huf
én délután megyek, kissebb brancsal ,csopperes öregekkel
Jó estét!
Hétvégén szándékozik valaki menni Soltvadkertre találkozóra? Mi anyával péntek délután indulunk ha valakit érdekel a téma.
Múltkor te írtál cikket ilyenről?

zzr1400
hívtalak
nem-nem, még 2007-be mórról egy fiatal sráctól!
ide csak úriemberek hajthatnak be
Úri negyedben nem túráztatjuk a gépet!
oksi de hangosan zizegjél a mociddal
Én ott leszek! Meg fogod hallani a gyönyörűségem hangját! És ha meglátod milyen szép oldaldobozaim vannak...
várlak csütörtök reggel:)
Ha bőrfelületre használandó, akkor szerintem a motor ülését kell vele bekenni! Mond, hogy nyertem!
Tréfát félretéve, a nyáron majd kipróbáljuk, ha megyünk pecázni a Kis-Balatonra.
Remélem az XX-ed felnije úgy csillog, ahogy az illik!
A motyódat csütörtök reggel beviszem hozzád, úgy 8 óra előtt. Vagy megírod, hogy hova vigyem. Már csak egy saválló csavart kell venned a László-Kerben. Aztán ha beválik elmondhatod az XX-fórumon is postás75-nek. Hátha tud nekünk VFR1200 próbát rendezni a hivatalos próbanap előtt.
Megegyeztünk
oksi, djtoci mociját viheted , tőlem a spray-t kapod
Egy kör a balaton körül az XX-el