Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

a gyorshajtókat nagyon egyszerűen meglehetne fogi(kűlföldi rendsz.) megfog és nem enged el amíg be nem fizeti..nem erről van szó..a reg.adó,biztosítás stb..ez fáj nekik, nem a gyorshajtás..ez csak duma..egyébként júlitól életbe lép hogy külföldit nem engedik el mig nem fizet,...
A 47 éves ács álványozóval mi a helyzet? Ő is lejöhet a tetőtől?
Ki monda hogy kússzál-másszál? TE választottad..Ja hogy azért mert evidens volt annek a szakmának a velejáró piciny kis előnye hogy el lehet menni nyugdíjjba hangyányit előbb? talán azért? Hány % a katonának gyakorol effektív "katonai feladatot"?hagyjuk...értem én hogy most nem tetszik sok mindenkinek hogy elveszik amít eddíg járt, csak azt nem értik meg hogy nem igazságosan járt..Nyílván mérlegelni és szűrni kell kitől veszik el és akik igazán megérdemlik a korkedvezményt attól nem is fogják..A példáid pedíg rám nem igazán igazak, mert 14 éve nem volt szabad karácsonyom sem szilveszterem sem semmien ünnepem..sem szabad szombat estém..A sulit amit meg elvégeztél csak köszönheted, magadnak és állam bácsinak..aki kifizette...
magyar rendszám van rajta, nem tünt fel? ....ha megb...nak kifizetem, nem kibújok alóla!

pontosan a gyorshajtók borították ki a bilit.
mert miért gondolod, hogy egy 47évesnek mi a feladata? Szerinted mindenki irodában dolgozik? Mindenki makk egészséges? De kérdezem, amikor karácsony napján szolgálatban vannak (én is többször), te közben otthon játszol a ksfiaddal, vagy árvíz idején elvezényelnek 1 hónapra homokzsákot pakolni...érts egy hónapra, nincs 7vége, reggeltől estig, de te közben cibálod a szarvát a motorodnak, amikor a korosztályom...te is... nyár közepén már csokibarna volt a strandtól, én még a könyvek fölött görnyedtem, meg a gyakorlótéren szoptam, meg még estig sorolhatnám ....akkor miért nem lázadozik senki, hogy én is, én is menni akarok árvízvédekezni stb..... erről kár vitatkoznunk, valamit valamiért. Csak az ember fia gyarló, csak azt vaszi észre, amit akar, vagy amit kiemelnek neki, hogy vegyen észre!
nem a gyorshajtók miatt készül a törvény...Apropó gyorshajtók, gondolom akkor Tüncit is leadod...
hajrá, de ha fasz...és gyorshajt mindegyik, mert ők a jaszkari Jenők a "gyors" autójukkal, ne csodálkozzanak, ha törvény készül ellenük! Én a kocsijukat is elvenném!
Nem vagyok ideges csak BOSSZANT EGY PÁR dolog...És olvastam amit írtál..
Ha egy kicsit lehiggadsz, akkor olvasd el mégegyszer amit írtam.
Ennyi..tömören és sok helyesírásí hibával..
DSolgozzon mki a kibaszott kormány nemzetközi egyezményeket amelyak alapjáúl behajthatók a bírságok..A kibaszott osztrákok az autópályáról sem engednek el addíg amíg ki nem fizeted a bírságot..GYENGE FOSOK VAGYUNK!
A szájbakúrt rendszer pedíg teremtsen olyan gazdaságí környezetet hogy érdemes legyen inkább itt autót vemnni és üzemeltetni mint a környező országokban..HA MEG ERRE NEM KÉPES AKKOR EGYE MEG A SZART AMIT TEREMTETT ÉS HAGYJA BÉKÉN AZOKAT AKIK NEM KÉRNEK A SZARBÓL!
Miért is kerűl el adót?
kevesebbett fizet mert joga van hozzááááááááááááááááááááááááááááááááá
A rendvédelmi dolgozókat hagyjuk inkább..Ne hogy már megedd azt a dumát hogy egy 47 éves rendvédelmi dolgozó vagy egy tűzoltó vagy egy katona(bocs szityyyu) nem tudja ellátni a feladatát mert kiégett..majd felveszi a 250ezres nettó nyugdíjját és mellette vígan dolgozgat..A FASZOm BELÉJJÜK! Az az 1% kommancs aki a bőrét a vásárra viszi meg az a mentős,nővér aki a szart meri éhbérért az meg szopja a faszt 65éves koráig..
A szájbakúrt igazmondó Gyúrcsány haverodat meg faszra húznám a Kókával meg veressel együtt ...TE jársz szemellenzővel haver..
És viszont.
...és én is.
Válaszoltam!
határeset...
félriga?
Mint irtam, azaz utaltam rá, nem tartok rá igényt. Persze ha nem kell, bármit elfogadok, elfér az udvarban (törött alkatrészek, méhtelepre itélt motorblokkok )
Megjött a levél, mérem a táskát!
Rátok bízom a dolgot...
Nekem nincs rá igazán szükségem, amolyan haveri alapon megcsinálom neki ha igényli. Persze előbb látni kellene a formát, mert nem festés, hanem fóliázás
Kétszer próbáltam írni a djtoci@freemail.hu-ra de visszadobta a rendszer.

Ha meg &rashsal megegyeztek a festésre, akkor sincs harag
Ha gondolod, szerintem megtudom csinálni, anyagárban, veszprémben ki tudjuk választani a színt is hozzá.
Meggondolandó.
Itt van a szekrényemben. Írj levelet az adatlapomon lévő címemre, és a többit intézzük ott! Nyilván a töredék árért, mint a bolti.