Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Kellmostazonnalholvanmennyiért?
Áthúzom neked a dobozokat ezért cserébe
De jól elvagyok itt magamnak...
Apropó! Van 1 pár általam soha nem használt nyeregtáskám eladó! Ilyen. Akit érdekel jelentkezzen! Olcsón megszámítom!
Mondom ilyet. Az előző már megvan.
Bár lehet, hogy belső táskát veszek inkább a dobozba "átszínezés" helyett. Ilyet ni.
Olyan bizonytalan vagyok!
Írtam a matricás bácsinak!
Nem bántásként mondom, (ne sértődj meg légyszi! ) de olyan mintha szemellenzővel élnél. Az EU-nak csak azért kellettünk, hogy jogilag tisztázott alapokkal talicskázni lehessen innen ki a pénzt, meg el tudják venni mindazon javainkat, gyárakat, termőföldet, vizet, ... Ja, hogy esetleg ez a mostani dolog alkotmányellenes lehet? Sebaj! Módosítanak alkotmányt! Eddig is megcsinálták, ezután is meg fogják. Mindenki haragszik a Fletóra, aki őszinte volt: akinek nem tetszik, annak el lehet ballagni. Na, most ez a mostani rühes társaság sunyi, és nem mond ilyet, de te tesz róla, hogy elmenjenek az emberek. Annyival kevesebb segélyt kell kiosztani, és annyival kevesebben fognak hőzöngeni, amikor az ország maradék dolgait ellopják. Egyik sem jobb a másikánál. A rendvédelmi dolgozók levelében írták le nagyon jól, hogy nem mi dolgozunk nekik, hanem ők Nekünk. De amíg tűr az emberek 99%-a, mert a napi megélhetési gondjaival vannak elfoglalva, addig nem is lesz változás. Befejeztem.
nem akarok tüzet szítani, de meg is érdemeljük!
Mert miről szólt a külföldi rendszám? Nem elégedett meg egyik sem, hogy sikerült neki adót elkerülni (félreértés ne essék, nekem sem tetszik a reg.adó), ennek tetejében "úgysem tudják behajtani" címszóval mindenhol a megengedett duplájával közlekedtek (tisztelet a nem sok kivételnek.
Lefordítsam magyarra? Te tudtál reg.adót fizetni, normálisan közlekedni, félve a drága fényképektől, most meg aggódsz a külföldi rendszámosok miatt!
Ez már bennem is érik, szerencsére fiatal vagyok, a nyáron nekiesek a nyelvtanulásnak, aztán majd szépen keresek egy szebb hazát
Index:
Az állandó magyarországi lakóhellyel rendelkezők ne járhassanak külföldi rendszámú kocsikkal, ennek kezelését Németország és Ausztria meg tudta oldani - tette hozzá az elnök."

Hehe.... ha úgy oldják meg mint az említett két országban akkor nem kell aggódni. Biztos lesznek kibújók, tapasztalat....
ott a pont
Arról nem beszélve hogy Eu- tagállam vagyunk, vagy ki a rák...Teljesen legálisan sétálhatok be egy Német vagy egy Slovák vagy akármilyen kereskedésbe és vehetek és helyezhetek forgalomba autót..Az Eu-s csatlakozás ezen pici kis előnyét is el akarják venni? Ráadásúl teljesen jogtalanúl...Szerintem alkotmányossági aggályokat is felvet a kérdés..Ha hiszont így lesz remélem mindenki akinek szlovák vagy akármilyen kocsija van, kijelentkezik a magyar lakcíméről..Nagyon erősen érik bennem a gondolat hogy én nem csak hogy kijelentkezek, de el is megyek erről a kibaszott országból..kezd betelni a pohár..
Igen,és kicsit frusztrált is vagyok mióta hallottam ma ezt,,,,,
Mi lesz a Bimmeremmel Leállítom és 8 évig nem használom?mikor már old timer lesz,akkor fogom csak honsítani?!..és addig?! köcsög kormámy
Üdv!
Ez így ebben a formájában nem lehet igaz!
Hiszen számos sofőrt, kamionost, külföldön munkát vállaló magyart , hoznának elég szar helyzetbe. Most mi az, hogy nem vezethetnék egy kinti céges kocsit. Itt valami nem kerek!
Ha mégis így gondolják akkor jó k..va a....kat
Origo :
"Az állandó magyarországi lakhellyel rendelkezők a jövőben nem járhatnak külföldi rendszámú autóval, ha a parlament megszavazza az erről szóló javaslatcsomagot. "
Ha ezt megmerik tenni akkor azzal lábbal tiporják az EU-s alap jogokat..!
Tudom de akkor sem jó. Legjobb a papírtömítés. Ha jól gyártja le az ember akkor többször is használható, de én nem vagyok lusta mindig újat vágni nem kerül többe mint 10 perc. És nem kell várni a száradását...
Az igen
Egyébként meg ahogy irtam, minőségi és a célra gyártott pasztát kell használni. Meg a megfelelő mennyiségben. Ha teligányolják, nem spórolva a pasztával, akkor épp az ellenkezőjét érhetik el, mint akarták, mert leválhat a kinyomódott paszta, eltömit egy olajzófuratot, és kakukk a gépnek.
De ezek a parasztok ezzel nyomták össze a hengerfejet is! Úgy hogy az égéstérbe is belóg....
Attól függ, hova kell az a tömités. Nekem a deknik simán papirral vannak összerakva, igaz egyik helyen csak pasztát használtam, Loctite-ot használtam, nem valami vackot. Hengerfejtömitést meg csak gyárit, mert az egyszer használatos.
De ha rossz a felület akkor síkba kell csiszolni annak és rendje módja szerint. És akkor nem az lesz hogy bejut a paszta a hajtókarba meg ilyen helyekre...
hozok egy költségvetést és kiderül,,de szerintem nem fog beleférni
Csak az ötletre gondoltam, de igazad van. Mint mindig!
Szia

Ráér, nem sürgős , várjuk meg milyen lesz, utána reklámozhatjuk