Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

szerintem se...előbb mindíg vmi szőrnyűségnek kell történnie, hogy érdemben foglalkozzanak valamivel! Meg lássuk be, az hogy elkezdenek nyomozgatni, nem hoz bevételt!
elromlott a telefonod
csak hibázik egyszer
itthon vagyok, mikor érkezel?
Hoztam Neked cucot a tiszta felnihez! Lerakom a kukád mellé.
Nem is foglalkoznak vele...Már a pihenő fölőtti S első kanyar közepétől is van olaj...Az eleje le van szórva homokkkal, igy még izgalmasabb,,de se tábla se semmi..sosem kapják el..
Ezt kérdezem én is.
nem tudom,miért elkapták?
Elkapták már azt a buzitrógerszarházit, aki locsolja a 82-est?
Nesze neked százalék?ezért nincs pénzem,mert mindenkit más irányba küldesz na nembaj,,,kapsz olyan szalmonellát a boltba,hogy bezöldül mindenki
Gini,,,megint beszart a Focus,,27ezer van benne és szétszedték a motorját vagy mi a szösz
vagyis lámpánál jobbra. .bocsi..de balra nem is menne..
második lámpánál balra(központ)
fel a falúba vasúti kereszt.en át vörös templom előtt el..tovább a sárga templom elótt..S kanyar..emelkedik az út, balra viakolorral kirakott utca balra sréhen..100m után, jobbra fel..rozoga bömös a ház előtt..megjöttél..
Nem, de nem kéne bénáznom a cím keresésével.
Inkább a százalékomat dobd ki a hozott üzletből..abból megcsináltatom a kristálybetont..meg a műfüvet..
hülye
Félsz tőlem?ide a Garbo nem jöhet,szétbaszta a selyemgyepet és a kristálybetont,,,,,ha magasra tudna menni a motorral,akkor még a panorámát is elkúrja
9körűl Almádiába megyek..Áruért kell mennem utána..Nem végzek addígra, de még a család sem tudom mit tervezett holnapra..De köszönöm hogy gondoltál rám..
Reggel 10kor az almádi úti Shell-től. Kisérj el!
Köszi, de még ráér!
Elnézést!
te még korán telcsizd le a bizniszt, mert holnap kocsival megyek Ajkára...ha kedvező ajánlatot kapsz, leviszem, ha akarod. Holnap mennem kell füvet nyirni muterhoz.
nincs is erkély, földszinti vagyok, nem tünt fel? Udvar! .....birtok!
Toci sírna.. a moci miatt...
a Djtoci,vagy a kedvese miattam?!