Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Küldhetnél egy elérhetőséget, hogy tudjam hány gombóc fagyit kell a gyerekeimtől megvonnom, ahhoz, hogy ne legyen szedett-vedett színű a motorom. Köszi!
Motoralkatrészek, felszerelések, kiegészítők rendelhetők a legjobb áron!

Ajánlatkérés: endurobolt@gmail.com

06 20 521 84 99
huligánok semmi sem szent,,át a gyepen,meg a járdát is szétbaszod a leömlővel
Mitbánom én, felőlem most is lelőhetjük, azaz eldurranni nem fog, mert nem akarom a motor hátulját szétcsapni vele, meg vakargatni sem akarom a gumimaradványokat
szóval egy nagy füst lesz
Nem vársz meg?
És nem hívsz meg rá? még fotózni sem?
no akkor legyen vasárnap este? vagy valamelyik délután?
Gondolkoztam rajta, hogy nagyon erős lehet ez a Gabro, ha át tudja forditani Aztán rájöttem, hogy ha a megfelelő módon próbálom kifordítani, akkor elfér a proti Hogy mennyi kosz volt benne...
....csak szívatott!
Nem volt egyszerű, de kifordult. Legkönnyebben a karbon ment át, az ujjakkal szenvedtem meg. Most meg beáztatom, vagy nekiállok sterimobozni
Akkor ne eröltest..mosd ki simán..előtte áztasd be..de semmiképp ne forró vízbe..csak langyosba..
Kipróbálom... hogy a karbon bütyökvédő fogy fog átférni...
Egy ceruzával benyomod az ujjakat...nem nagy örgöngősség..
Hát, az első szónál vannak a problémák...
kifordítod majd 30-40fokon vagy kézzel vagy géppel kimosod...
Kesztyű belsejét hogy a rossebbe lehet kipucolni?
Mindjárt kimegyek és lefüstölöm a fenékbe Van itthon három másik helyette, megérett a cserére
Hívott a telcsiguru. Délután dolgozom már, így nem tudok Veled tartani.
szólj mikor mentek, én is szeretném kipróbálni a VFR1200-t

értettem
Szeva.

Erről Sne tudna mesélni jobban Én ugyanis elhagytam a jogsim. Most is majd csak rendőri kíséretben fogok tudni motorozni, hogy ne legyen belőle baj.

A 600F fórumra rakott fel képeket. Amúgy nagyon jó fejek és pénzről szó sem volt. Kicsit megijedtek, hogy mekkora motor és milyen kis lány, de megmutatta, hogy van már rutinja. Júniusban megyünk VFR1200 és 600F próbára.
ébresztőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőő
bebuktuk
oksi, hívj vasárnap
Kicsörög, de semmi.
Hali!

Milyen volt a motorcenteres móka?
Most Jánoshidán vagyunk, mert a motorom itt van. Szóval jövőhét marad csak. Vagy utána.