Küldhetnél egy elérhetőséget, hogy tudjam hány gombóc fagyit kell a gyerekeimtől megvonnom, ahhoz, hogy ne legyen szedett-vedett színű a motorom. Köszi!
Mitbánom én, felőlem most is lelőhetjük, azaz eldurranni nem fog, mert nem akarom a motor hátulját szétcsapni vele, meg vakargatni sem akarom a gumimaradványokat
szóval egy nagy füst lesz
Gondolkoztam rajta, hogy nagyon erős lehet ez a Gabro, ha át tudja forditani Aztán rájöttem, hogy ha a megfelelő módon próbálom kifordítani, akkor elfér a proti Hogy mennyi kosz volt benne...
Erről Sne tudna mesélni jobban Én ugyanis elhagytam a jogsim. Most is majd csak rendőri kíséretben fogok tudni motorozni, hogy ne legyen belőle baj.
A 600F fórumra rakott fel képeket. Amúgy nagyon jó fejek és pénzről szó sem volt. Kicsit megijedtek, hogy mekkora motor és milyen kis lány, de megmutatta, hogy van már rutinja. Júniusban megyünk VFR1200 és 600F próbára.
Ajánlatkérés: endurobolt@gmail.com
06 20 521 84 99
szóval egy nagy füst lesz
És nem hívsz meg rá? még fotózni sem?
no akkor legyen vasárnap este? vagy valamelyik délután?
értettem
Erről Sne tudna mesélni jobban Én ugyanis elhagytam a jogsim. Most is majd csak rendőri kíséretben fogok tudni motorozni, hogy ne legyen belőle baj.
A 600F fórumra rakott fel képeket. Amúgy nagyon jó fejek és pénzről szó sem volt. Kicsit megijedtek, hogy mekkora motor és milyen kis lány, de megmutatta, hogy van már rutinja. Júniusban megyünk VFR1200 és 600F próbára.
Milyen volt a motorcenteres móka?