Én annyira nem vagyok oda a velős cuccosért, de egy jó bécsi kávét Füreden szívesen fogyasztok!
Hívlak, ha megyünk.
Vagy esetleg Tihanyban az az étterem, azzal a szép panorámával!?
Nem, dolgozom mindkét nap délelőtt. De ha úgy alakúl, akkor ha más nem Balatonalmádiban összefuthatunk egy fagyira. Gondolom velős-pirítós lesz füreden!
Jól is néz ki, és gyönyörű is, de gáz az út. Igazándiból csak Bakonybél és Zirc között jó az út. Ha szeretnétek arra is menni, akkor Veszprém-Zirc-Bakonybél kaja -Zirc-Győr. Majd vissza Mór-székesfehérvár-Bp.
Bakker!
Pedig térképen olyan jól nézett ki ez az útvonal...
Nekem jó tapasztalataim vannak a Bakonyban lévő útminőséggel kapcsolatban, eddig.
Nagyon szeretem a Balaton felvidéket, jó ott motorozni.
Tavaly voltunk arra, de szerintem nem megyek arra mostanában. Gyönyörű a táj, de 60-70-nél nem érdemes többel menni, mert szétrázza a motort. Hacsak nem az enduróddal jössz.
Szia!
Veszprém-Devecser-Sümeg- Zalaegerszeg, amit ajánlani tudok, mert új az út.
Veszprém-Pápa is nagyon jó! De VFR750 tudna szerintem jó Pápa környéki utakat mondani.
Jó lenne a Veszprém -Csesznek is, csak újabban a szerpentint olajjal kenegetik...
én csak nem hagytam magam lehúzatni,,,ennyi,,,de volt hogy mentem én is,de csak az autópályán,,,régen lehetett autózni Magyarországon,,,most meg csak fizetni lehet,mert autód van.....
nem mondtam gogy 65 legyen..de ne is 45-..vagy köztes megoldás nem létezik?bíztos van..csak egyszerűbb nem keresni..
A gumi fasza..olcsó volt..
kiváncsi vagyok mennyit megy majd el..
miért Te akkora kontroll alatt vagy a nagytestvér álltal hogy nem fejtheted ki a véleményed egy nyílvános fórumon? megrónak érte?hátrányod származik belőle? ird meg mailba..igen is kiváncsi vagyok a véleményedre..!
ok... inentől 65év a korhatár, a létszám korlátozott, ergo innentől kezdve 2Oévig nincs felvétel, mig az első 65ösök elkezdenek nyugdijba menni! Ez azt jelenti, hogy rövid időn belül 25ezer ember dolgozik irodákban! Mivaaaan? Te a fejedet azért tartod, hogy legyen mire sapkát húzni?
inkább ezt nézd mit vettem! http://cgi.ebay.de/Dunlop-D-20...
Érdekes hogy annyi mindenről hajlandó vagy vérremenő csatákat vívni de erről a témáról nem..nem mindha bármit is számítana bármelyikünk véleménye is..(a döntéshozatal szempontjából)
Nem azt mondom hogy az 55 éves tűzoltó mennyen a létrán és vigye a csövet( bár bíztos lenne olyan aki fél kézzel is megtenné) de végezhetne más akár olyan münkát(szakmályán bellül) amihez nem kell a fizikum..de ez igaz lehetne rátok és a sünökre is?MIÉRT NE?
bíztos ven olyan szakma(beavatkozók,terror elhárítók, mentősök, szakápolók,stb..)akik bízony fizikailag és szellemileg is elhasználódnak,ez nem vitás..járjon is nekik a megérdemelt korkedvezményes nyugdíjj...de korántsem ekkora mértékű...
Ne kérlek ne fejezzük be itt, annyi mindenről tudunk vitatkozni erről miért nem? Mások az álláspontjaink, győzz meg az igazadról..Mi van a nővérekkel?mentősökkel?bányászokkal? ők is Ladával menőztek? nem ök is tanúltak..nem keveset meg szopnak is nem keveset..velük mi a helyzet? és lehet felületesek az infók és nem 250, csak 180..de a nagyságrendek stimmelnek nem?
Erről kár vitázni, tisztán látszik, hogy felszinesek az informáciod. Persze, hogy mindenki 25Oezres nyugdíjról beszél, mert a média azt szajkózza. Ennyi erővel mindenkinek 56os a bicepsze, mert Svarcinak akkora!
A kérdésedet meg ha megfordítod...ki mondta az ácsnak, hogy 16évesen a bálokban b...a el az idejét, menőzzőn a Ladájával, miért nem tanultak tovább a lehetőség mindenkinek adott volt! Ha már demagógia!
De itt én befejeztem!
Hívlak, ha megyünk a hétvégén!