Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

szegény,Tockos
az megy üzemképtelen hengerek nélkül is?! és még úgy is lenyomtad a Garbót,,,,az széééééép mit csinált,bicikli úton tolta a Yamarhát?
Én sajna nem tudok menni! Nyaralnom kell a tengerparton!
haggyad már,,,kapott tőlem ajándékba egy kétnapos vezetéstechnikai tréninget,,,oda sem ment el
ocsmány volt az egész,,,,pedig tényleg jó volt a Kati
Erre megyünk, ha nem előbb látogatjuk az arénát
"pipa" lesz, ha ezt megtudja
Egyhengerrel kented?
mentünk egy tempósat, semmi túlvállalás, semmi felelőtlenkedés!

Ésszerű kereteken belül..................egy lendületes túrázós tempót diktált Gabro! Bár igaz egyik pipát le kellett húznom... !
Nézed a pontozást is? Ez több mint botrány! Kiváncsi leszek a végére, de semmi jó ezek után! Minden ország körbeponntozza a szomszédait, durva! Ciprus kinek adja a 12 pontot? Természetesen a Görögöknek, mekkora szar dalt nyomtak pedig!
tényleg csak a Katié volt happys dal a többi meg
Nézem ezt az Eurovizíós dalfesztivált...tele van gyökér számokkal. Ha nem mi nyerünk, akkor megint bunda lesz!
maradjon is így, akkor jön a baj, mikor már azt érzed, hogy nagyon megy.
minden nap más és más,,,IGAZÁN JÓL SENKI SEM TUD MOTOROZNI,,,aki ezt mondja az nagyképű, nem tud semmit,és hazudik....az a határ,hogy Te mit mersz és hogy mered bevállalni a motorodon a motoroddal,,,,
nem az előzésekre akarom kihegyezni a dolgot..nem is magyarászkodom..csak ahhogy egyre jobban belemerülök a témába rájövök milyen keveset is tudok..semmi köze a lóerőkhöz..
nekem nem kell magyarázkodni.... te vagy mindíg elfoglalva a plusz 1O LE-vel. Egy ilyen előzéshez nem kell más, minthogy egy pillanattal előbb elkezd gyorsítani és kész is. Nem feltétlenül jelenti azt, hogy egyik vagy a másik kevesebbet, vagy többet tud.
Viszonylag sokat "gyakorolok" de Én még nagyon az út elején vagyok..Én voltam elől mert igy beszéltük meg és sokat nem volt időm a tökröt nézni de jött mindenhol mögöttem..ahhol én mentem Ő is jött, és nem eszetlenűl túlvállalva hanem tisztán, lazán...
hát mi? Nem tapad a gumi? .....vagy le volt húzva egy gyertyapipa?

most ezt mééér?
Nem az erőlét a kevés...
megszoktam,hogy le sem szarsz mostanában
Persze hogy jól állt..a fekete slankít...
Elnézést hogy rohanóba voltunk(tam)..időre mentem a hajógyárba..
Mondtam, gyere velem sportolni, nem fulladnál ki már a körgyűrün, bírnád végig szuflával.
A pilóta a komolyabb nem a moci...