Nézed a pontozást is? Ez több mint botrány! Kiváncsi leszek a végére, de semmi jó ezek után! Minden ország körbeponntozza a szomszédait, durva! Ciprus kinek adja a 12 pontot? Természetesen a Görögöknek, mekkora szar dalt nyomtak pedig!
minden nap más és más,,,IGAZÁN JÓL SENKI SEM TUD MOTOROZNI,,,aki ezt mondja az nagyképű, nem tud semmit,és hazudik....az a határ,hogy Te mit mersz és hogy mered bevállalni a motorodon a motoroddal,,,,
nem az előzésekre akarom kihegyezni a dolgot..nem is magyarászkodom..csak ahhogy egyre jobban belemerülök a témába rájövök milyen keveset is tudok..semmi köze a lóerőkhöz..
nekem nem kell magyarázkodni.... te vagy mindíg elfoglalva a plusz 1O LE-vel. Egy ilyen előzéshez nem kell más, minthogy egy pillanattal előbb elkezd gyorsítani és kész is. Nem feltétlenül jelenti azt, hogy egyik vagy a másik kevesebbet, vagy többet tud.
Viszonylag sokat "gyakorolok" de Én még nagyon az út elején vagyok..Én voltam elől mert igy beszéltük meg és sokat nem volt időm a tökröt nézni de jött mindenhol mögöttem..ahhol én mentem Ő is jött, és nem eszetlenűl túlvállalva hanem tisztán, lazán...
Ésszerű kereteken belül..................egy lendületes túrázós tempót diktált Gabro! Bár igaz egyik pipát le kellett húznom... !
most ezt mééér?
Elnézést hogy rohanóba voltunk(tam)..időre mentem a hajógyárba..