Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Néztem ezt is mikor aktuális volt a dolog..De ez is csak egy hurkatöltő..A hangját is hallgattam..nekem túl szolídnak tűnt..
hm,,,akkor folyat valahol,,,,
nem feszülős az,csak bele voltam dagadva ,mint tepsibe a kelttészta de jól állt nem?de!akkor meg köszi
Ez biztos csak egy városi legenda, hisz az csak egy V2-es.
Merre jártál..?
Atti Jól nyomja ,..Picit le is görbűlt a szám széle mikor 2fölőtt ellépett mellettem,..
kalandoztam
Te meg látom kimozdultál a Városból, Herend után jöttél szembe velem! .... Padragkúton meg ATI kente szembe... mindenki úton volt...én meg megint a 2üteműt nyaggattam!
Most értem haza.. .Változott a délutáni programom..Motor lerak..vitorláztam...Uncsitesóm ladikját hozztuk át a téli helyről(B.füred Hajógyár) a molóra a kikötőhelyre,..délbe végeztem az árubeszerzéssel...Összefutottam SM Attival a Vp.Shell kúton és verettünk egy picit..
Nem neked való lett volna..
Kiky papával is összefutottunk a Füredi Shell kúton..
Feszülős APRILIÁba nyomta.
Szólok, ha otthon vagyok
hú de hívtál délután
Eladó egy teljes időtartamra szóló jegy a 2011.június 8-12 én megrendezésre kerülő 12. Harley-Davidson fesztiválra. Hivatalosan elővételben 15.490ft de én olcsóbban adom!
Érdeklődni: 06 30 700-52-66
E-mail: dewil666@vipmail.hu
Ezt benézted egy picit! 20 km-t mentem a mocival tankolás után!
leviszem a volt kedvesed a volt motroddal egy kiadós fagyizásra,hideg fagyi után jól jön a meleg fagyi ,,de azért teletankolhattad volna a vasat,mielőtt itthagytad
Fagyizni már nem tudtunk elmenni, így a nyalás estére marad! Csak legyen még nyitva fagyizó! Vagy Te mire gondoltál kis csacsi fiúúú!
Szívesen,,ne aggódj,jó kezekben vannak
Mégegyszer köszönöm! Megérte mindent otthagyni amit szerettem!
(Most tudtam ebédelni! )
Olyan 10 körűl. De szerintem már tárgytalan! Remélem tiszta lesz a felni!
Valaki aréna?
ráfér egy kis sport
gyalog,füred-veszprém kicsit hosszadalmas de kivitelezhető
Na,itt volt DjToci!
A Kedvese és a motorja maradt,Ő meg ment haza szépen kordura ruhában a navigációs új telefonjával
szerintem meg direkt oda kell menni ezek után bőgetni nyitott dobokkal....sőt...motoros demonstrációt szervezni oda! Az emberünk szerintem agyérgörcsöt kapna, hogy visszanyalt a fagyi, nem tudja otthon nézni nyugodtan a sorozatokat.
Már csak azért is kirakhatnának egy táblát, mert így elő lehet venni a közútkezelőt...