Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

vazze, te belső infókkal rendelkezel, de a tied a főnyeremény
A saját hozzászólásodnál lévő kép az szúnyog és kullancsirtó Tocién lévő valamiféle gps tartókonzol leledzik
valaki megmondja mi ez, ajándékot nyer ( kivétel djtoci)
ezt szabadalmaztatni fogom:) köszönöm
Itt hamarosan valaki csomagot fog kapni.
kevesebbet is eszik? én is meg akartam próbálni, állítólag piros izzóval +12 lóerő....
Hali!

Ezt a CB-t nem az M1 bevezetőn lévő suzuki kereskedésből vetted? Egy nagydumás csávó árulta, aki ott dolgozik.
kykee had kérdezzem meg,esetleg nokia 6303i classichoz létezik olyan védő tok,ami átlátszó vagy esetleg sszilikonos,faternak kellene munkába,létezik-e ilyen!

ugyanitt a bucsus monster matricákat szedd le
te meg ne fetrengjél,mert nem jött meg a hátlapod
igen,alulról 40wos körte,felülről neoncsöves megoldással 12 órát hagytam a gépet fényterápián,,,,,nem szabad 100wossal,mert akkor lediffundálódik a fekete szín és lehet,hogy őzbarna lesz
Gratula..
bevált a fényterápia?
számoljál
ilyen vóót ee
ez törötttttttt,,,,,,meg posta,,,,akkor ez is 15be lesz,vagy többe
párotoknak,kislányotoknak,kedves feleségeteknek,édesanyáknak szép ajándék!
Mobil Retikül,,,,,,első fakkba sok féle mobil típus elfér,ami mágnespántos,így gyorsan kivehető a készülék,mögötte lévő részbe,pénztárca,bankkártyák ,kulcs ,egyéb női dolgok,,,,bőr,több színben,fekete,pink,kék,piros..... 3490.-huf/db
igen,csak nincs,vagy csak csillagászati áron...15ezer
ez egész jól néz ki....csak egy "sárhányó" kéne rá.
Szevasztok!
Tavaly nem volt túl jó az út, de ha gyönyörű tájat szeretnél látni akkor szerintem érdemes elmenni. Mi mondjuk 100-120 al mentünk és kátyút kerülgettünk, de marha élvezetes volt.

Visszafelé Veszprémvarsány-Zirc. A többit amit mondtak azt nem írom ki újra.

Jó szórakozást.

ui.: Bakonybél felé nehogy márkó-hárskút felől menj. Csavarokra hullik szét a motor....kis túlzással.
írtad: Veszprém -Tapolca...visszafelé meg a felső úton Zánkáig.

A Zirc-Bakonybél-Pápa-Városlőd-8-as is nagyon szép, csak Zirc-B.bél között szar az út.
OK! Jó éjt!