Tarka,,megjött a raktáros hölgynek a kijelző ,viszem be 2-3 között,,meg a szerelő srácnak a 6303i fekete elő,-hátlapot,meg a szivartöltőt másik szervizesnek
Hello Papajohn!
Ha végzek, remélem rövid időn belül, akkor ez lesz beleírva a diplomámba.
Sajnos ezután is sokat kell még tanulni ,hogy ez így kimerjem magamról jelenteni, de igen annak tanulok.
Mocival megy, kora délután ér haza melóból, meg az egyetem meglátogatása után, mert a vizsgaidőszak második hetében még mindig le van tiltva a vizsgákról egy bagatell összeg be-nem fizetése végett, amit tegnap befizettem végre, csak a rendszer továbbra is büntetésben tart
visszük visszük..
mocival jön?
a pufihoz a bömbibe nem fér be,mert majd arra fog hivatkozni hogy azért kapott 100on 200at mert ketten voltak..
szeretem az elkerülőt...esélytelenek nyugalmával indúlhatsz..az sem rossz...főleg ha odafelé esetleg hátszél lesz(az szokott)..akkor megnézem most mi a vége a gépnek..
Én most 15500 Ft ért tudok, de még sokallom, mert tavaly 14 ért lett.
Nem semmi, hogy a 10w40 drágább.
Köszi szépen.
A 15-50 18200 ft brutto
Megnéztem neked a 10-40-et is: 20e ft kerekeken pár forint eltéréssel.
És tudod már mennyibe került? Én amúgy a 300V 10w40 és a 15W50 között nem éreztem különbséget. De árban van különbség.
lesz e változás...
Tudsz élni!
Ha végzek, remélem rövid időn belül, akkor ez lesz beleírva a diplomámba.
Sajnos ezután is sokat kell még tanulni ,hogy ez így kimerjem magamról jelenteni, de igen annak tanulok.
Jól emlékszem? Villamosmérnöknek tanulsz?
Akkor szokott így kedveskedni a neptun!
mindenkinek..
mocival jön?
a pufihoz a bömbibe nem fér be,mert majd arra fog hivatkozni hogy azért kapott 100on 200at mert ketten voltak..
szeretem az elkerülőt...esélytelenek nyugalmával indúlhatsz..az sem rossz...főleg ha odafelé esetleg hátszél lesz(az szokott)..akkor megnézem most mi a vége a gépnek..