Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Most kérdeztem meg a kütyüdet meg. Az 1 hét be lesz tartva, így holnap-holnapután készen lesz.
Apropó! Postás75 az XX-fórumról érdeklődött a GPS megoldásodról! Ha van egy kis időd, és publikus a dolog, akkor leírhatnád neki.
Úgy érzem azt már nem úszom meg egy "fagyi helyett csokival". Bár mondjuk ott hagytam a csajom, meg a motorom, abba csak belefér még ez is!
Jó reggelt!
Anno az ETZ-men nekem is kartonból csinálták a tömítést. Akkor az volt, illetve sokkal drágább volt a paszta. Most ez van, sokkal olcsóbb a paszta. Meg azzal a nagyobb megmunkálási hibákat könnyebb "eltüntetni". Haladni kell a korral.
Üdv!
Egy olyan kérdéssel illetve véleménykéréssel fordulok hozzátok, hogy titeket nem zavar az, hogy amikor megvesztek egy motort akkor az gyári papír síktömítések helyett valami pasztával van összenyomva? Miért nem lehet fél perc alatt kivágni egy kartonlapból egy tömítést és azzal nem folyna egybe a víz az olajjal stb... Nem értem sok motorostársunkat...
Hozzad csak,,,a Garmin is ilyen volt,,a tarka ismerőse kínlódott vele,mindenhol csak jobban elbaszták,,,én meg szépen helyrepofoztam neki fél nap alatt,,,,,,tudod hol vagyok,tudod a számom,keress,,,hej,,,jó éjt V.K.M.K.
Frissitettek rajta már 2-3x, de egyre rosszabb lett! Majd lehet egyszer megkereslek vele.

Jó munkát!
frissítés,ezen is,,,,hozd le,vagy add oda,vagy küld el,,,azt meglátjuk mit tehetek...... na ,megyek,befejezem a Banditát
Bocsi! Megy egy fél órát, majd lefagy. Nagynehezen ujrainditom, de már csak 5 perceket megy.
14884-es hsz!
nem,csak Garmint,,,mi lenne a gond?!
ne mutogassál
beszartál mi?
szájkaratésok hol vagytok, unatkozom
Már alig várom, hogy ott legyünk!
Mire kell, addigra meglesz.
mondtad..
azt mondtam majd szólsz mikor mehetek..
szakmai kérdés: mi van a gps tartómmal?
szakmai kérdés xperia mini pro-ba nagyobb teljesítményű aksi létezik?

"Ha már szakmai nap van"
Isten hely,jó választás!
Szakmai kérdés: DreimGo navit javítottál már?
Én is sajnálom magam! Majd legközelebb.
Itt találsz sok jó infót!