Kérdezted a füldugót! Próbálgatom őket folyamatosan, nekem az erősebbik sárga szűrővel jött be, a zöld sokat átengedett a hangos kipufogóból. Minimális szélzaj marad igy is, de a korábbihoz képest elenyésző. A sárga szivacs füldugóval is versenyeztettem, nem vagyok biztos benne, de mintha az többet lefogna a zajokból, de úgymond elzár a külvilágtól. A szürősökben simán értettem mit mondanak a benzinkúton: zöld gomb, pinkód, zöldgomb . Ami még előnynek mondható, az a könnyed behelyezés az erre szolgáló kis csővel, szemben a szivaccsal, amit nyomogatni kell, mélyre betolni, aztán várni, hogy táguljon és rögzüljön. Persze nem rossza a szivacs, ha költséghatékonyt keres valaki, abszolút megfelelő, a szűrős az plusz kényelmi funkciókat ad, ahogy irtam. Amin nagyon meglepődtem, hogy a szélzajt lecsökkentette, viszont ahogy vettem le a kesztyűmet, a tépőzár hangját szinte élesen hallottam.
Amúgy kiment egy cikk róla ide a sportmotorra is, meg a hegylakókra is.
meglepő modon, volt egy két részen, ahol a takarítás konkrét nyomai látszódtak. Szerintem némely lakást lakják a csővesek! Meg Fiatalok járnak be airsoftoazni!
Itt van a Mikulás rally is amúgy.
Hagymáskér..volt ruszki laktanya...
de a régi lőtér és irányító központ is jó hely,,
Amúgy kiment egy cikk róla ide a sportmotorra is, meg a hegylakókra is.
Google mapsos jelöléssel megtudnál lepni miket merre találjuk a helyet?
Gőzöm sincs hogy merre ez a szellemváros, ha mentek szívesen csatlakozok ha tudok.
Időpont?
A T1-es már túlvan a veteránvizsgán! Tudod,amit a múlt nyáron próbáltatok beindítani.....