Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

8as felől megközelíthető?
Geleméri elágazónál bemész, és kb 3 pesc múlva ott is vagy. Tanulságos.
Mondjuk engem konkrétan a víz levert, amikor az ikrek fentről leintegettek. Az ovit is megnéztétek? Meg mondjuk a kantin sem egyszerű.
ma sem keltem fel hiába...
ez nem az!

Itt van a Mikulás rally is amúgy.
itt van.
Na ez, hadititkos..
Hagymáskér..volt ruszki laktanya...
de a régi lőtér és irányító központ is jó hely,,
Kérdezted a füldugót! Próbálgatom őket folyamatosan, nekem az erősebbik sárga szűrővel jött be, a zöld sokat átengedett a hangos kipufogóból. Minimális szélzaj marad igy is, de a korábbihoz képest elenyésző. A sárga szivacs füldugóval is versenyeztettem, nem vagyok biztos benne, de mintha az többet lefogna a zajokból, de úgymond elzár a külvilágtól. A szürősökben simán értettem mit mondanak a benzinkúton: zöld gomb, pinkód, zöldgomb . Ami még előnynek mondható, az a könnyed behelyezés az erre szolgáló kis csővel, szemben a szivaccsal, amit nyomogatni kell, mélyre betolni, aztán várni, hogy táguljon és rögzüljön. Persze nem rossza a szivacs, ha költséghatékonyt keres valaki, abszolút megfelelő, a szűrős az plusz kényelmi funkciókat ad, ahogy irtam. Amin nagyon meglepődtem, hogy a szélzajt lecsökkentette, viszont ahogy vettem le a kesztyűmet, a tépőzár hangját szinte élesen hallottam.
Amúgy kiment egy cikk róla ide a sportmotorra is, meg a hegylakókra is.
Szityyyu!
Google mapsos jelöléssel megtudnál lepni miket merre találjuk a helyet?
Fehérváron a börgöndi út nagyon legvégén is vannak ilyen elhagyott laktanya épületek.
Én is csak sejtem, időpont még nincs, attól függ ki-hogy ér rá.
meglepő modon, volt egy két részen, ahol a takarítás konkrét nyomai látszódtak. Szerintem némely lakást lakják a csővesek! Meg Fiatalok járnak be airsoftoazni!
Üdv!
Gőzöm sincs hogy merre ez a szellemváros, ha mentek szívesen csatlakozok ha tudok.
Időpont?
A gumiknak mondjuk nem biztos, hogy jót tesz, kitudja miféle törmelék van itt, ha még nem kopott ki
Ez lesz az, a színház! Csak már a csajom anyázott, hogy miért akarok bemenni motorral, aztán kihagytam. De nekem is az volt az első gondolatom!
Játszós ruha, kényelmes cipő javallott, mert merev motoros csizmában, meg bőrgatyában nem tudjátok felderíteni a rejtett zugokat. Marha élvezetes!
Azt keressük meg, ahol lehet bent az épületben motrozni
vagy ide?
vagy ide?
Pontosan. Lehetsz a felvezető
Ide?
Van kedve valakinek kigurulni valamikor a helyi Pripjaty-hoz?
...kevesebbet kellett volna inni!
igazából nemnagyon nyúltunk hozzá.
A T1-es már túlvan a veteránvizsgán! Tudod,amit a múlt nyáron próbáltatok beindítani.....
fúúú, nagyon patika! Laci Jawaja még nincs kész?