Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

te miről beszélsz?
Látásom hibátlan..
Almádiból meglátom ha egy fecske szarik egyet a siófoki sétány felett..
nyugi, nem láthatta, mert sosem láttam a tükörben!
megínt?
Mindíg..!
Jártam már így ,hogy a Maci mögöttem jött és a volt csajom seggét nézte,aztán rábambult és az első kereke és az én hátsó kerekem közé nem mertem volna betenni a kisujjam.....női segg,az eltereli a figyelmet,,,te meg amúgy sem látszu és még süket is vagy,,,minek motorozol?!b+
ez mi? ..... megint feketeöves lettél a billentyűn?

nesze..itt van neked a lendület..
nem kell itt hagynod a motorodat,elmehetsz vele,de csak kölcsön be adom
igazából nem anyagi probléma, hanem nincs meg a lendület! ... hiszen a cseszneki út óta most mentem egy hosszabbat, mindig mikor ráértem esett! Így nem nagyon kopik!
hmmmmm,ki mondta neked ezt?!
Már nekem is be van rendelve a Slick a Banditára,azt közúti bandita leszek,,,La Baditán
igen,csak tudnám már pontosan milyen ericsson
Próbáld ki a slick-et! Nem bánod meg..cseréld le az elsőt is...Fele annyiból jössz ki mint egy új túra hátsó...és hidd el ég és föld..nem csak a tapadás, hanem az irányíthatósága a nagy fless..
Zsírégető meg protein helyett azt vegyél inkább !
meg amikor már nem kopott gumin megyek!
ezerszer előzhettem volna, de mivel puttonnyal volt nem lett volna tisztességes. .azt halgattam volna.."mert persze csak akkor tudsz elmenni mikor 2 személlyel vagyok" ..majd ha egyedűl lesz akkor bealázom..
azért ciki, hogy egy apriliat, nem tudtál megelőzni, pedig az indexed egyfolytában villogott ( bocs,nem bírtam kihagyni)
köszi a mai gurigát..
Én Szityyyu mögött akarok menni..!.de csak ha a Szityyyné is jön, persze...nem bírtam elég kis féktávokat venni hogy kellő képpen élvezhessem a tájat..
Persze a velős is jó volt meg minden..
Nem leszek benzintyúk!
vegyél tangát, abban is elviszlek
A tartóra 1 hetet mondtak, tehát hétfőn kérdezek rá. Holnap meg nem akarok egész nap motoror szerkóban flangálni Veszprémben.
miért? pedig egyben elhoznám a gps tartómat is
Akkor majd legközelebb lemegyek.
mocival, de elviszlek
Ha kocsival mész, akkor mennék Veled én is.
holnap, ha leviszem hozzád meg javítod?
a semmittevés önmagában is egy magas fokon űzhető művészeti forma