Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Üdvözletem
Tudja, csak nem árt néha a szembesítés.
Szia András! Értelmes ember, amiket leírtál, ezt mind tudja! Csak olyan kevés van!
"Ha az ember beírja az internetes keresőbe Alekosz nevét, 2 270 000 találatra bukkan, miközben egy Kossuth-díjas tudós, művész a töredékét sem kapja e népszerűségnek. Pedig Alekosz valójában semmit nem tett a sikerért: ő csak volt a képernyőn, mondhatni, létezett.

Ha úgy tartotta kedve, válogatott ostobaságokkal szórakoztatta társait és a nézőket, ha meg az hozta a segédpontokat, akkor böfögött.

Akár tudta Alekosz, akár nem, az ő népszerűségének és győzelmének üzenete van. Nem túlságosan biztató ez az üzenet, sőt, valljuk be, inkább lehangoló. Mert ne feledjük, ez a fiatalember, akinek most a győzelemmel az ölébe hullott minden.

Egy nyolc általánost végzett, igen egyszerű, faragatlan figura. Életében még nem tett le semmit az asztalra, tanulásban, munkában, művészetben sose hallottunk róla korábban.

Persze, nem tudni, hogy meddig tart a dicsőség, miként sáfárkodik az okostojás a készen kapott lehetőséggel. Nem Alekosztól irigyeljük a sikert: inkább magunkat sajnáljuk, amiért ilyen hősöket és példaképeket választottunk ideálnak."

Forrás: Metropol.hu
Tudunk még kihozni ebből az ajánlatból
Jó ajánlat! Még meggondolom!
köszi,de nem kell ekkora áldozatot hoznod,elég ha itt hagyod a motorod
Rosszul emlékszel kiscsávó! HINDI! Remélem most megjegyeztem az ősi anyanyelvemet!
És nem iszok kokakólát sem!
Falusi gyerek vagyok, tehát egy élő csirkét viszek fizetségül. Elfér a szép, új oldaldobozaimban. Ennyi legalább jár! Max eljátszik vele otthon a gyerek. Az időpontot meg előtte leegyeztetjük.
viszem az akkufedeledet 3-4 között
több nyelven tudja hogy Coca-cola?
Üzbégül és Szoumuúl is perfekt a srác..
amit mondtam azt megmondta,,,,nem figyeltem így ez a legkevesebb,,,,,,mindenki egyformán fontos a munkámban,,,,meg tudod csinálni,de ha elmegy a magyar nyelv,akkor mi lesz?!
Köszönöm, de ingyen nem kivánom! Nem szeretném, ha megposhadnál! Viszont ha a netről meg tudom csinálni otthon is, akkor abban segithetnél.
hát,már 35.0.001.is réginek számít
hozzd le füredre,aztán meg is várhatod természetesen neked is ingyen,mert nem figyeltem,,hogy poshadjak meg
nem,hanem a Bimmerre
Köszönöm a segítséged!
A memóriát szoktam törölgetni, úgy 1-2 perccel többet bír. Frissítés nem volt rajta soha. A mostani sotvere: V21.0.016. Szerinted?
Jó reggelt!
Autópályára sem nagyon kéne a második. Csak előzéshez.
Mi a fenét tudtok ennyit vitatkozni
Arra gondoltatok már, hogy miért is fizetünk 1** lóerő (kw) után teljesítmény adót, amikor legálisan úgysem használhatod ki az utakon? Mert ugye értelmes ember használja a váltót is, annak ellenére, hogy egyesben simán lehetne közlekedni, a másodikat csak autópályára kell bekattintani Ha viszont használjuk a váltót, akkor a kifizetett max teljesítményt nem...
Remélem ezt nem a 98Les és 68Nmes GSRedre értetted...
majd mikor veszel egy motort végre és nyomatékból mész,akkor rá fogsz jönni,hogy milyen szar is volt,hogy pörgetni kellett,hogy menjen
jó éjt,jó töprengést,,,én már tudom mi az a nyomaték