Te,ennek 180 az utazója.....bőgtél a bukóban,hogy egy 22 éves autó elhagy,,,hogy megijedtél,mikor csopaknál észrevettél,,,de alsóőrsnél meg csak elmész azt nem is intettél,,,,szopd ki na mondom a bunkó nem köszön,,,tipli utána,,,,nagyon hamar megvoltál,,,ja,meg javaslom,hogy a kanyart ne darabokban vedd be,hanem permanensen
Te,kiscsávó,,lenéztem azt láttam,hogy be is volt húzva a kézifék,,,,nagyon gyéren megy az a Yamarha,,,,láttam,a tükörben,hogy erőlködsz,aztán jött a kanyar és bajban voltál,,,Miattam meg ne aggódj,inkább magad miatt,,,hogy te átmész a záróvonalon a szembe sávba,hogy minden képpen le tudj előzni?,,,,,ez a kis autó nagyon ott van a kanyarokban is és csak 4.ikbe tettem fel,mert 5.ikbe 250 a vége,,,,,igy 200zal vettem be a kanyarokat,te meg ráhasalva a a motorodon egyre kisebb átmérőt foglaltál el a belső tükrömben,,,vicc azt hittem jobban megy a FZR
mit tankoltál a bömbibe? kerozint?!
nem akartam 3nál feljebb dobbni, nehogy valami olyan szituba találd magad...így is meredek volt szegénynek cápának a négysávoson az a 180körüli tempó...
Az internet korában már nem nehéz megtaslálni a kérdéseidre a választ.
Azt hittem megint valami önkéntes észosztóval állok szemben.
Melyik boltban nyomod?
Leírás:
Motul 300V 4T Factory Line 15W-50 4Liter
100% Szintetikus- dupla észter technológia. Magas teljesítményű, 4 ütemű motorkerékpárok kenőanyaga verseny és utcai motorokhoz
Szabványok: Meghaladja a jelenleg létező teljesítmény előírásokat. Nedves tengelykapcsoló teszt: JASO T904
akkor majd beveheted és élvezhetsz
Megjött a sárhányóóóm Grkrisz barátom sikeres akcióval beszerezte és le is hozta,,,minden megvan,mér csak műszaki és zvvvvvvóóóóóóóóóóóóóóóóóótüüüüüüüüüüüüü
mivaaaan? Azért kell 48ezrenként cserélni, mert osztható 12vel? Atya isten! .... ebbe inkább bele se menjünk....ha 14 hónapból állna egy év, akkor 56ezrenként kéne? Ebből következik, hogy ha 14 hónapos lenne egy év, jobb gyertyák lennének a piacon!
Remélem jó utad volt!
záróvonal?millen záróvonal..?
szögletesen?előztem egy verdát..
mit tankoltál a bömbibe? kerozint?!
nem akartam 3nál feljebb dobbni, nehogy valami olyan szituba találd magad...így is meredek volt szegénynek cápának a négysávoson az a 180körüli tempó...
Azt hittem megint valami önkéntes észosztóval állok szemben.
Melyik boltban nyomod?
Leírás:
Motul 300V 4T Factory Line 15W-50 4Liter
100% Szintetikus- dupla észter technológia. Magas teljesítményű, 4 ütemű motorkerékpárok kenőanyaga verseny és utcai motorokhoz
Szabványok: Meghaladja a jelenleg létező teljesítmény előírásokat. Nedves tengelykapcsoló teszt: JASO T904
semmi kukacoskodás a részemről! Tapasztalatokat gyűjtök.
elég jó mennyiséget értékesítek a bótban s nem árt a "tudás"!
Köszi.
na igen, ezt Ők sosem fogják megérteni....
Megjött a sárhányóóóm Grkrisz barátom sikeres akcióval beszerezte és le is hozta,,,minden megvan,mér csak műszaki és zvvvvvvóóóóóóóóóóóóóóóóóótüüüüüüüüüüüüü