Te....ismeretlenül itélkezel! A névből nem szép gúnyt üzni!
Szerintem meg 8 általánossal 7O gurigát kaszírozni....az a kihívás! A legtöbben irigységből fikázódnak! Plusz.... jobban szórakoztam rajta, mint a sok depressziós költö versein.
lehet, hogy jön be egy használt tizenezer kilométeres. sima 1,4 16V.
ha itt lesz szólok, vagy Fülöp Gyurit keresd meg.
Holnap nem vagyok,gyere be hétfőn vagy valamikor.
értem,és használt garanciális keveset futott?
Ford Focus helyett kéne valami,,,120LE,vagy 100LE nem kell sport,,,anyósomnak,,,,,sokat megy helybe,hetente tótvázsonyba,néha pest,győr,,,azt kész,,,,,de ez a Focus ez szopatós,én már nem bízok benne...
Még egy szösszenet Alefos ról.
Apropó! Tudtátok, hogy Kovi szex pózt nevezett el róla?
A teendő mindössze annyi: hanyatt fekszel, és nem csinálsz semmit!
Takra,hol tudok motorfelniket görgőztetni?és mennyi /db?
Van Fiat Bravótok új?valami alap klímás,de legyen benne egy két extra,viszont 100LE körüli motorral
Azok a hibásak akik idáig eljuttatták,,,mi faragtunk belőle "hőst",ő meg élt a lehetőséggel,,,mi vagyunk a balekosz ő meg alekosz...egy pökhendi nagyképű köcsög lett,,,,
Szerintem meg 8 általánossal 7O gurigát kaszírozni....az a kihívás! A legtöbben irigységből fikázódnak! Plusz.... jobban szórakoztam rajta, mint a sok depressziós költö versein.
ha itt lesz szólok, vagy Fülöp Gyurit keresd meg.
Holnap nem vagyok,gyere be hétfőn vagy valamikor.
8200 Veszprém, Hold utca 12.
Telefon: +36 88 404-148
Mobil: +36 30 385-8855
Honlap: www.alufelnijavitas.hu
Email: info@alufelnijavitas.hu
Ford Focus helyett kéne valami,,,120LE,vagy 100LE nem kell sport,,,anyósomnak,,,,,sokat megy helybe,hetente tótvázsonyba,néha pest,győr,,,azt kész,,,,,de ez a Focus ez szopatós,én már nem bízok benne...
Apropó! Tudtátok, hogy Kovi szex pózt nevezett el róla?
A teendő mindössze annyi: hanyatt fekszel, és nem csinálsz semmit!
bravo most nincs.
Van Fiat Bravótok új?valami alap klímás,de legyen benne egy két extra,viszont 100LE körüli motorral
a sok szar közül ez volt a kevésbé büdös...