Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

nekem nem gond...

na alszok!
http://www.gearingcommander.co...

ez megmondja a tutit, meg tudod nézni milyen áttétellel milyen fordulaton mi fog történni!
Basszus..ez tényleg borzasztó ez a görbe..
Soros 4hengeres ilyen..nem történik semi 5alatt..és?
NEM NÉZTEM LE! egyszerűen nem gondoltam hogy annyit megy végre..
De még mindíg nem értem az miért gond hogy pörgetni kell?!
szerintem még 170et sem fog menni,,,le fogja dobni a láncot,az szétbassza az első deklit beáll a fogaskerékhez és megszorul a block
hja, jut eszembe...voltam ma Cseszneken(is)..Katasztrófa..Életveszély! A pihenő fölötti S kanyar felső része a győr felöli oldalon teljes szélességében a kanyar közepétől kb 60-70méteren át merő olaj..az elején felszórták homokkal de ennyi amit csináltak..se egy tábla se egy jelző bolya..nagyon gáz..
Mondjuk ez gáz, hogy igy lenézed ezt a motort! Hogyne menne annyit... a gyári adat 27X valamennyi!

De itt a görbéd, el ne sírd magad!
na mondjuk arra a 267re kiváncsi lennék..Bár Ati 38 kilója alatt elképzelhető..
Nem is kell járnom terembe..Esténként ez a röpke izmozás veled felér két óra erobikkal..
ATI ment 267et az övével elöl kisebb lánckerék van neki is! Általában mindenki kidobja a 16os kereket elölről, az pályára való, túl hosszú. Én összel mikor belekerült az uj szett, 248ig húztam, még csak 5.ben voltam, de nagy volt már az oldalszél, igy letettem a tesztről.
ez igaz..
Hát az aszt jelenti hogy húzod és közben lemaradsz...
na de ha józsika alatt a 48 kilójával van 26O as végsebesség, akkor az alattam nem lesz annyi....viszont igy lesz!
az mit jelent, hogy nem megy? Nálad az mennyi?
Ti miről beszéltek? Egy 250-260as végsebesség hátúl 2fokkal növelve elől eggyel csökkentve max 15-20km/ó minusz a végsebességből..
elöl 1el kisebb, hátul 2vel nagyobb! Végre ugyan annyi, mert igy végre 6odikban is kipörög a nagy p...ám alatt! ...viszont eltünt az alacsony fordulaton a lánctépkedés városban.. meg nagyon agressziv lett! az első számít sokat. Az hogy hátul 2vel nagyobb, szinte észre sem venni. alig pörög többet.
Pont azért kellett áttételezni..Nem elég hogy nem ment de még nem is emelte az elejét..Most meg igaz nem megy de legalább ágaskodik..FACA..
miről beszélsz? Hogyne emelgetné! Még az ER6Nem is kuplung nélkül jött fel ....hiába, két henger!
akkor sokat fog pörögni,erős lesz és le fog baszni,mit az állat a hátáról,meg nem megy majd csak 180at
menyit? ja 3.ba lehet hogy nem megy majd többet..
emlékszem..mekkora lánckerék van elől? és hátúl? alapon a Tuncid sem igen emelgeti magát..Nyomatékgörgéd ide vagy oda..
semmit, nem megy majd csak 19Oet, aztán majd egy fagyival a kezembe integetek!
Emlékszel amikor a 8ason egykeréken előztelek fehérvár fele? Nem kellett kuplung, sem hátracsüszás...plusz nehezebb vagyok! ...ha már karatézunk!
El sem merem képzelni mi lesz ha jövőre lánccserénél véletlen hátra picit nagyobb előre meg egy fokkal kisebb kerül? Akkor majd mit mondasz?