Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

szájkarate mérkőzés ma este?
eddig ingyen volt a gyertya csere, 48ekm még messze van
Ezt imádom mikor igy belendűlsz...
Más..:
Viszont városi legenda ida vagy oda de a Repsollal nincs hangja a váltónak..nem akartam elhinni..ég és föld..komolyan..
matek zseni, az évek/hónapok szorzata
amúgy 2Oezrenként kell, ebbe meg csak 12ezer van. Szar szar szar.... meg csak 5 év garanciát vállaltak rá! öööö...a tiedre mennyi volt?
most miért? Nem akarok vitázni, de ha 48ezrenként cserélsz gyertyát, meg is érdemled!
De ha a Honda ekkora király, miért nem 5Oezrenként kell? Csak hogy kerek számot kapjunk. Vagy 6O...7O...a papír mindent elbír!
dumagép
de miért is mentem volna annyit!
Nem azért cseréltem ki, mert megállt a motor, csak egy kicsit igényesebb vagyok a dolgaimra, mint a Hondások!
ez igen, te már elmentél az Apriliával 48000 km-t, a Hondában is akkor kell gyertyát cserélni
viszont én érzek különbséget. Annyira ismersz, hogy a városi legendákat nem hiszem el, míg nem tapasztalom. Szóval fogyasztáscsökkenés nem hiszem, majd kiderül, teljesítménynövekedés nem hiszem, de viszont kisimult a járása, nagyon érdekes, azt hittem először, hogy valami baja van, az első elindulásnál le is fulladtam... .....de látszik is a képen elég ramaty állapotban volt már az a gyertya.
öööö....most ébredtem, osztálytalálkozó volt....sikeres, úgyhogy nem vagyok motorozós állapotban!
okés ,köszi szépen
7főn-kedden mondom.
Köszi.

Nekem is most lesz esedékes újra az olajcsere és nem nagyon akarok mást belerakni.
Az lehet, mert itt a körforgalom előtt is olyan volt. Nem hiszem el, hogy nem vette észre!
Bár szerintem nem ugyanaz a kocsi lehetett, mert tegnap a tecsós körforgónál mintha sitt borult volna ki. Össze is dzsuvázta a szépen lemosott kocsimat.
lehet valami fullra tankolt gázolajos tanker lötyögtetett végig....
a ben bagy egyenlő NEM NAGY.
az nekem nem is volt kérdés, mert én minden télen széjje' szedem és kicsontozok mindent. tehát nem tűnt fel, hogy ezért leszedtem volna, mert már le volt szedve.
amúgy ben bagy kaland, kb 85 kis csavar....
még nem tudom, mert egyszerre számláznak (autós cégnél vagyok),de ha meglesz akkor írom.
Ugyanez a helyzet a 72-es elkerülőhöz menő korforgalomnál! Tegnap vastagon felszórták a tűzöltók. Felsöpörték ugyan, de nem árt az óvatosság.
De amiért beírok: tecsó körforgó vastagon homokozva, ahol nem,ott olajos. előtte is és utána is óóóóóvaaaatooooosaaaaan ,csúszik!
ha már így megkérdezted...nem.
de ne is kezdd el, hogy ez az olaj nem lesz jó bele, mert már a kérdésedből is ez süt , megkíméllek valami irdatlan nagy baromság bedobásától.

olvas utána: motul 300v factory line.
olyat tett rá öcsi,hogy 4kmről lehetett hallani,,,,hegyoldalban van a nyaralónk,apámék hallották,ahogy nyélen mentem a 71esen