a castrol egy nagy határ szar,,,én repsol olajat tettem mindig bele,4litiy 6800huf volt fehérváron a hondánál,,,pontosabb,halkabb jobban felkapta hidegen és akár még egy rántottát is kibírt,mikor leengedtem a fáradt olajat
teszt alatt az új olaj..repsol race..nem volt drága(viszonylag)..2200ft/L
első benyomásra nagyságrendileg jobb a castrolnál..ezt a váltóra értem..nekem eddíg csak castrol volt,ezért megszoktam a csontosabb csattanós váltót..ezzel az olajjal ez megszűnt..finom és halkabb lett..komolyabb terhelést még nem kapott, de állítólag, mivel full.szinti komolyabb terhelés alatt magasabb olajhőnél csattogósabb lesz a motor és a váltó...tesztelem..
Sne motorja még nem üzemképes, de rajta vagyok az ügyön. Enyém meg nem akart jönni, inkább otthon várja meg az új láncot amihez még nem sikerült szereznem petenolót.
Ha összeraktam teljesen megyünk megnézi a gépcsodád.
De lehet én emlékszem rosszul
tegnap felkerült az öcsi dob a kis biciklimre elég vérmes hangja lett
Dolgozol? Tocesz?
első benyomásra nagyságrendileg jobb a castrolnál..ezt a váltóra értem..nekem eddíg csak castrol volt,ezért megszoktam a csontosabb csattanós váltót..ezzel az olajjal ez megszűnt..finom és halkabb lett..komolyabb terhelést még nem kapott, de állítólag, mivel full.szinti komolyabb terhelés alatt magasabb olajhőnél csattogósabb lesz a motor és a váltó...tesztelem..
Akkor tehát nem fogtok irigykedni rám.
Akkor kiderül, hogy Ti irigyeltek engem a kávé mellett mi?
A lánc ugye megvan kutyától, de nem tudom felrakni, mert megfeledkeztem az összenyomóról.
Sne motorja még nem üzemképes, de rajta vagyok az ügyön. Enyém meg nem akart jönni, inkább otthon várja meg az új láncot amihez még nem sikerült szereznem petenolót.
Ha összeraktam teljesen megyünk megnézi a gépcsodád.