Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

még semmit sem tudok
Végül is mikor mentek kv-zni?
Te, csak úgy kíváncsiságból, de nem úgy mondtátok, hogy bármit csak full szintit ne?
De lehet én emlékszem rosszul
gabbroo régen nekem is az volt,télelg tökéletes,modnjuk ezzel a valvolineval eddig megvagyok elégedve!

tegnap felkerült az öcsi dob a kis biciklimre elég vérmes hangja lett
a castrol egy nagy határ szar,,,én repsol olajat tettem mindig bele,4litiy 6800huf volt fehérváron a hondánál,,,pontosabb,halkabb jobban felkapta hidegen és akár még egy rántottát is kibírt,mikor leengedtem a fáradt olajat
Most nem. Délelőttre megyek reggel. Épp elaludni készülök.
én dolgozom,,,még megyek,de még 4 tellát meg kell csináljak,,már 3.adszorra voltam veszprémben,,,,kicsit kezdek fáradni

Dolgozol? Tocesz?
Köszönjük Emese!
Mikor mentek? Igaz, hogy minket nem hívtál, de szívesen elmegyünk! Sőt megígérem, hogy kv-t sem iszunk! 3 után almádi úti Shell kút?
teszt alatt az új olaj..repsol race..nem volt drága(viszonylag)..2200ft/L
első benyomásra nagyságrendileg jobb a castrolnál..ezt a váltóra értem..nekem eddíg csak castrol volt,ezért megszoktam a csontosabb csattanós váltót..ezzel az olajjal ez megszűnt..finom és halkabb lett..komolyabb terhelést még nem kapott, de állítólag, mivel full.szinti komolyabb terhelés alatt magasabb olajhőnél csattogósabb lesz a motor és a váltó...tesztelem..
Nem én hegesztettem meg, csak leellenőriztam.

Akkor tehát nem fogtok irigykedni rám.
pedofil
Inkább 97 es.
98 as, de volt már hegesztve.
nem tudom így előre,,van holnap dolgom rendesen,ahogy ma is
nem mindegy, milyen évjáratú a faridom
talán,lehet

Akkor kiderül, hogy Ti irigyeltek engem a kávé mellett mi?
Patentszem összenyomó, de elírtam. Gyere már MSN re, írtam neked, nagyából fontos.

A lánc ugye megvan kutyától, de nem tudom felrakni, mert megfeledkeztem az összenyomóról.
egy jó, használt faridom mindennél többet ér
Az sem, mert melózik, csak a Luca faridoma vár.
Miaza petenoló?
marad az asszony szoknyája
Egyenlőre nincsen mivel.

Sne motorja még nem üzemképes, de rajta vagyok az ügyön. Enyém meg nem akart jönni, inkább otthon várja meg az új láncot amihez még nem sikerült szereznem petenolót.

Ha összeraktam teljesen megyünk megnézi a gépcsodád.