Én is ezt akartam mondani, csak ismeretlenbe nem szeretek kötözködni. Annak idején mikor hoztunk be pár masinát németből, volt szerencsém saját szemmel látni a valós futásteljesítményeket! nem volt ritka az 1éves 2OOezer kilométeres!
jól, van, nugi..Faca géped van..De azért rózsaszín illúziókba ne ringasd magad..300at csak Fritz Jürgenson rakott bele még 72'be mikor bejárt vele a gyárba..Aztán valamikor 87'körül úgy 6-700e körül bekerűlt az országba párszór körbefordúlt az óra majd 16tulaj és 8kereskedés 7óravisszatekerés után hozzád kerűlt...
Na, Állj ! Ha minden ezer éves bömbire figyelmet szentelnék, hogy tudnék gyorúlgatni..?
Egyébként láttalak csak a 5G nehézségi erő hatott, és nem tudam teljesen rád fókuszálni, bocsi..
Mit is láttál te? Mert Én a Füredi 4sávosnál a lámpánál láttalak utóljára..,és ha nem kell tankolnia a cimbimnek a Füredi Shellnél még mindíg jönnél valahol..
Én meg azt kérdeztem annó, hogy sima N95-el mit kehet kezdeni, hogy ne akadjon ki memóriahiánnyal internetezés közben. És köszi, ingyen is elfogadom a tanácsot. :-)
Szityyyyu, Vezérkari főtörzsdandártáborszászlóstizedes hadúrnak tisztelettel jelentem a hátsó gumi (Metzeler K1 ) 3130km után a feladatát bevégezte..Drótok látszanak a felületen..Engedélyt kérnék Pirelli slick-re cserélni.
20..esetleg...
Egyébként láttalak csak a 5G nehézségi erő hatott, és nem tudam teljesen rád fókuszálni, bocsi..