Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Médium..azaz..! Na de itt gyorsulús és lassulás van, kéremszépen..nem tötyörgés, csettegés-csattogás..
Én is ezt akartam mondani, csak ismeretlenbe nem szeretek kötözködni. Annak idején mikor hoztunk be pár masinát németből, volt szerencsém saját szemmel látni a valós futásteljesítményeket! nem volt ritka az 1éves 2OOezer kilométeres!
A K1 a médium ugye, vagy puha! ez nem sok hallod-e! Nekem az M1 a 7ezrediknél tart! Kiváncsi lennék egy K3 meddig birja!
jól, van, nugi..Faca géped van..De azért rózsaszín illúziókba ne ringasd magad..300at csak Fritz Jürgenson rakott bele még 72'be mikor bejárt vele a gyárba..Aztán valamikor 87'körül úgy 6-700e körül bekerűlt az országba párszór körbefordúlt az óra majd 16tulaj és 8kereskedés 7óravisszatekerés után hozzád kerűlt...
de nem volt használva,,főleg,hogy csak 300ezer van benne 22év alatt,,,én tettem bele 60at másfél év alatt,,,akkor számolj csak
Két éve van nálad. .az nem ugyan az hogy 20 éve jött le a Müncheni szallagról..
egy év az 365 nap,ez meg 730 akkor csak 2 éves,nem?!de!
kettő? egy nullát lefelejtettél !
20..esetleg...
Füldugót használok..hogy ne zavarjon meg senki mikor alfába vagyok..
hja..szakadéknak hátszéllel, esetleg..
akkor süket vagy,,,mert dudáltam is
2 éves csak,,,,,,5G tud csak a Yamahád,,vicc,,,a bandita üresben 7.9G
látni kéne,de szerintem a virtuális memóriáját töröld ki minden alkalommal,,,,frissités esetleg,vagy gyári menü,flashelés
Na, Állj ! Ha minden ezer éves bömbire figyelmet szentelnék, hogy tudnék gyorúlgatni..?
Egyébként láttalak csak a 5G nehézségi erő hatott, és nem tudam teljesen rád fókuszálni, bocsi..
Mit is láttál te? Mert Én a Füredi 4sávosnál a lámpánál láttalak utóljára..,és ha nem kell tankolnia a cimbimnek a Füredi Shellnél még mindíg jönnél valahol..
Én meg azt kérdeztem annó, hogy sima N95-el mit kehet kezdeni, hogy ne akadjon ki memóriahiánnyal internetezés közben. És köszi, ingyen is elfogadom a tanácsot. :-)
én is láttam,,,annyira gyorsulgat,,,,közben izgul és nem veszi észre a barátait az úton,,,ideje lenne megtanulnia már motorozni
mert mindig a közepét használod ( ne tagadd ma láttam), az oldala még 90%-os
Szityyyyu, Vezérkari főtörzsdandártáborszászlóstizedes hadúrnak tisztelettel jelentem a hátsó gumi (Metzeler K1 ) 3130km után a feladatát bevégezte..Drótok látszanak a felületen..Engedélyt kérnék Pirelli slick-re cserélni.
nem,ebből nem engedek,,,,csörögj és találkozzunk,odaadod és elméletileg 24 óra alatt kész,ha nem hétvége
köszönöm, de inkább kifizetném, elég ha megcsinálod, holnap hívlak
harag, á dehogy, legalább nem nem tudok beszélni az asszonnyal
ezért most neked,ingyen megcsinálom minden ügyfél fontos,ez a legkevesebb,hogy így teszem jóvá,,,,,elnézést a párodtól is