Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Most nézek egy nyomatékgörbét! Az alapjárati hanyatvágásra....3ezernél kemény 14NM-ed van!
De azért ha huligánkodni akarok sok nem kell, ha 3.ba 6körűl pici kuplunggal rásegítek meg hátrébb csúszok, ugy emeli ki az elejét hogy csak a levegőt kapkodom..és nincs áttételezve sem, MINT A TIED !
hogy a francba ne zavarna!
Azt vettem. .csak ezen kényelmesen elvagyok egész nap is ha úgy tartja a kedvem..nem görcsöl be kezem lábam,nyakam mint egy gixeren, az meg hogy nem 280 a vége,nem zavar..
ez a jó vétel, csak ritka. A haverom aposának a 7 éves Astréjéban van 17ezer km! ....azt kéne megvenni!
Tessék mondtam én..Belenyúltál..De lehet csak a bajor bácsika megtréfált egy kromofágos ronygyal meg egy régi papírra felfírkált számokkal..
Azért ezt választottam, mert nekem ez kell, nem a 2OO fölötti tempó, hanem a huligán feeling!
De téged mondjuk nem értelek, miért nem egy seggrakétát vettél!
Az a 4 az 6 és ott hanyatbaszod magad...De nem is értem miért rosszabb az ha följebb adja le..A tied meg leadja 4nél aztán elfogy 8nál...nem mindeggy?
pontossan,,rendszám nélkül állt egy háznál,,,motorháztetőről már a dukkó lejött,meg az ajtóról is,,,,előtte meg a család garázsában 3 évig,majd kitették a ház mellé,,,,meg is van a fotó,megkeresem,,,kis öreg bácsika vezette a kis lapot amit betett a biztosítéktáblához,olaj és gyertyacseréről,,,,véletlenül találtam meg,mikor kiment egy bizti
igen, a kis kocsikban kevesebb van, de ezekben a nagy szedánokban.... millijóóóó. Én 3 évesen vettem 14Oel! Most van benne 7 évesen 2OO.
tudom tudom, géptanból is szigorlatoztam annak idején!
1O5OOnál... alapjáraton meg 11LE! 4ezernél, ahol az enyém elemelkedik, te még csak 36LE-vel küzdesz!
És hol találtál rá? Egy pajta mélyén a szalmabálák alatt és tele volt madárszarral a dukkó olyan régen nem használták?
De hát legyen igy..! Akkor viszon Te belenyúltál a tutiba..Az én verdám 2003as 74e vel vettem, öt éve az első tulajtól(szervizkönyvvel) azóta hajtom..most van benne 200e..
igazam volt?

Alapjáraton is tarkóra pattanok vele simán..
150 ici pici paci..tudod..
te marha ,én hoztam be és ausztriából,,,,,bizonyíthatón 300394 van benne
de mondjuk tényleg lehet benne valami, hogy a túragumik meg esőben is faszák, mert a kis köcsög nagyon megindult vele, mikor elkezdett esni!
Alapjáraton az örül, hogy életben marad, nem hogy elinduljon!

Elvileg boltba indultunk, azért volt csak farmer.
Nekem nem volt M3, M1 van...semmi limbó...nem akartam hinni neki, de amikor ATI elkezdett előzgetni a tavalyi bakelit gumijával, én is odahúztam, semmi limbó. Simontornyáról jöttünk esőben és komoly tempót!
Ha leesik az M3al igen csak limbósra veszed Te is a figurát..Nekem is volt..Csak kapaszkodtam mikor esett..
Ki ez a farmer gatyós Jeti?
Negyed gázos? Pici alapjáraton csinál ilyen trükköket..
35 körül van sport, 7ezernél vagyok... a tied volt tizenX 3 ezer km-re...nagyjából ugyan az! Viszont ha leesik, 3szor körbemotorozlak mire elindulsz!

Capueira indul!
http://www.sportmotor.hu/motor...

ott egy negyedgázos elgyorsulás!
hát... ne vitázzunk ezen.... szerintem ugyan azon a gázálláson az enyém előbb keresztbe áll! Nem attól kopik, hogy 15Oel, vagy 18Oal mész!
Egyébkénk a slick-ről az összefoglaló véleményem:Gyors melegedés,kiválló tapadás és egy sporthoz képest fele pénzből jössz ki(azonos távon) viszont szinte mindíg "új gumi feeling" van..