Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Mesterem, erre nem tudnál bealkudni valamit?
igen,oda !
Lassan újra kérdés lesz az olaj téma
még 1500km és csere..
Váltok Castrol-ról..nem azért mert nem felelt meg csak mert mást is ki szeretnék próbálni..
javaslatok?
rockcaféba? hahaha helybéli vagyok,ha télleg kell nyárra csak szolj,nincs kedvem diákmelók után rohangálni

ui: hétvégén valaki egy laza gurulás?
Hegylakók-ra kiraktunk egy figyelemfelhívó cikket.
karaj! Úgy is keresek pizzakiszállítót nyárra..! jöhetsz! a dobozok már megvannak!
Összeszedtem a cuccokat holnapra!
csak nyugodtan..ez egy össze-vissza fosós topic!
Ezzel vitatkoznék... De nem fosom össze a szomszédság topicját
sosem lesz meg..ez a sztori kb egy hónapos már akkor már tudtak róla a sünök...ha annyi idelye nem találták, már nem is fogják..srról nem beszélve hogy gondolom nem fényes nappal köcsögösködik hanem este...akkor meg senki észre nem veszi ha egy kocsiból menek tözben egy kannával végiglocsolja az aszfaltot..
nem ő miattuk, hanem miattunk, miattatok, amíg meg nem lesz a paréj
... amivel a közútkezelő védi magát
a lassító jogos csak senki nem fogja betartani... estek 2en is de nem ott, hanem Imremajornál, szimpla vezetéstechnikai hiba... ha lesznek fejlemények közzéteszem, addig is mindenki vigyázzon magára, egy csúszós út tábla kihelyezésre kerül!
Én szerintem csak 14-re, de biztosan 15-re érek ki, ha nem jön közbe semmi.
Remek
13körül kimegyek, ideje döntögetni egyet a mozdonnyal is
Holnap kb délig vagyok veszprémben, hazaugrok abrakolni, aztán kora délután vissza motorral, ha úgy van. Kicsit kiestem a gyakorlatból, szokni kellene a motort, amire a parkoló megfelelő hely :P
Kötetlen!
Holnap csak egy egyáltalán nem sürgős ppt. fogok szerkesztgetni, de az első "én ez most inkább nem" gondolatnál nyúlok a bukeszért.
Ha Te jönnél és nem ilyen laza a napod akkor tudok igazodni, no problem...
Mikor akarsz menni?
Egyébként ez most komoly ,hogy valaki olajjal burogatja az álomszerű cseszneki aszfaltot?
Üdv!
Holnap valaki egy laza Nosztori vagy Cseszneki olajfolt kerülgetés?
Végre lesz egy kis időm némi motorozásra is, legrosszabb esetben max. csak kimegyek az aréna ringre.
Te ne mutogass, inkább húzd az új vasad szarvát, ne otthon ülj!
hahaha
vegyééé hozzá csengőhangot azibéjen!
Az a komoly hogy lassan már nem lesz olyan kanyar ahol ne lenne olaj de profi módon az olaj folt elejére rászórva egy vödör homok és el van intézve .
De egy tábla nincs kinn hogy vigyázz paraszt mert megdöglesz máskor kimarnak egy 30cm -es darabot az út széléből és kiraknak elé 100 m-ként 60 50 30 20 as táblákat meg 40 bóját !
Ha jól tudom most hétvégén is esett valaki !