Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

azt én értettem,meg azt is,hogy költöttél a gépekre,,,,,csak azt nem,hogy akkor jövő tavaszig nem használod őket?!
ugyan azt, sportec M3
Ilyesféle állatokat is csinálhatna az elhasznált gumiabroncsokból
Maximum kétezer forintért kell venni rá fóliát, dekoros boltban kapsz rá, aztán nekieshetsz a hőlégfúvóval... Annyira nem bonyolult, de el lehet vele játszani egy darabig
Jó éjt Uraim!
Ha adsz elérhetőséget, akkor kérek árajánlatot. Lehet, hogy kajára sem lesz pénzem, de ne kezdjen ki senki a szinek miatt! :-)
biztos hogy nem.... de elküldöd a képet a dzsodzsinak, mondani fog rá egy árat, ha jó akkor meg leviszem neked, meg visszahozom!
Ez nem fikázás volt.... de érzékeny vagy .
Ez így már jobban hangzik. Csak félek annyiba fog kerülni, mint a festés.
Fikázták az új dobozaim színét. De lesz ez még így se!
ne haragudj,de ezt nem értem
fekete fóliára gondoltam... olyat tesznek rá mint a motorod! Van minden fajta már! A német vajszínű taxikat pl már fóliázzák, majd mikor eladják leveszik róla és eladják a szép szürkén, meg feketén stb...
Csak motorszínű lehet! Utána jöhet rá a védőfólia.
fólia? Azt nem tudom mennyi, de biztos olcsobb, nem kell rá sok!
Hali mindenki ! Várpalota környékén crossozik/endúrózik valaki ? Szerintem nem olyan jó egyedül motorozni ...
Ha van valaki, akkor írjon és a többit megbeszéljük :)
Miután az összes pénzemet rálocsoltam a kocsira meg a motorra, így az idén már nem is nagyon tolom ki a garázsból. Ezek után nem nagyon kell szégyenkeznem miatta.
de ott meg is áll, aztán viszed hazáig!
ne máááá, ne várj addig! nem jó ez így...elüt nagyon... túl élénk a kék! Az lenne jó, ha sötét kék lenne!
falusi abortusz
nekem eddig egy rigót sikerült levennem hűtőráccsal ,leömlővel,,jó büdös volt ahogy a cafatok égtek,,,a másik meg egy veréb volt a bukón gellert kapott,,,,de egy gólya az kemény lehet,,,átfúrja magát a csőrével a mellkason
Jövő nyárra fekete lesz.
Van még egy gyöngyszem!

"Szóváltásba és lökdösődésbe torkollott egy közlekedési szituáció csütörtökön Szegeden.
Egy közlekedési nézeteltérés miatt különbözött össze egy személyautó sofőrje valamint egy segédmotor-kerékpáros férfi Szegeden, a József Attila sugárúton lévő ideiglenes buszmegállóban. A motoros és az autós először kölcsönösen szidta egymást, majd a 31 éves motoros lökdösni és rángatni kezdte a személyautó sofőrjét – adta hírül a webradio.hu.
A motoros, miután kiadta mérgét, el akart hajtani a helyszínről, a személyautó sofőrje azonban nem hagyta. Kinyitotta a kocsi ajtaját, amelynek a motoros férfi nekihajtott, ezután értesítették a rendőrséget.

Az ügyben a Szegedi Rendőrkapitányság garázdaság gyanúja miatt indított büntetőeljárást."
Na....ilyet pipáltatok már?

"Gólyával ütközött össze egy Mórágy irányából az 56-os úton közlekedő motoros - közölte a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság.

A gólya jobbról repült neki a motoros mellkasának, melynek következtében elvesztette uralmát a járműve felett és azzal elesett. A baleset során személyi sérülés nem történt, a madár viszont a helyszínen elpusztult. A keletkezett anyagi kár hozzávetőleg 600 ezer forint, a madár eszmei értéke pedig 100 ezer forint. "
Tényleg elég furán fest