Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Természetesen motuuuuult, a többitől szétesik, elporlad a motorod, ....

A legkeményebb, az RSV forumon rámmondták, hogy miért sporolok a motor olajjal, és az egyik tudós ajánlotta ezt!

Biztos, hogy jó olaj, de rámondja a 2OOO ftos olajra, hogy sporolás és ajánlja az 15OO ft-osat! Nem is értettem. De ez is tuti frankó. De persze találsz 4szeres áron is... szerintem ha ilyen becsületesen ledobod, mindegyik jó lesz! Vegyél valami vékonyat. Ja...itt egy cikk, marha jó, minden benne van! Ez az 5. része, de innen elvisz az 1-4 részhez, olvasd végig, egyszerű lesz a döntés utána! http://www.mazda-auto.hu/motor...
Fuxs szilikone
Ott voltam mikor meglátta és megkergűlt...
láttad már te? Még Agg is megszépült tőle!
inkább mondj egy olajat amit kipróbáljak...
Na, ez erős volt..! Ezért 6.19kor kapol!
durva...... szerintem te versenyző lettél!
Ja, persze..de engem az nem érdekel,ismeretlen arcként ki mit mond..saját tapasztalat a mérvadó..pl ha TE mondanád, vagy TARKA ...akkor nem hiszem hogy esélyt adnék neki..Agg. megint csak nem számít, mert a Spárig pálmazsírral is elérnék..
ilyen szine van!
Olyan, igazi öreges verda..
De jó állapotban..Pont mind a gazdája !
De emléxel, hogy mocskolták a castrolt!
Holnap megcsodálom.
Most jó éjt.
Végre.. hogy itt vagy!
Semmi bajom nem volt a Castrollal..és két fajta is volt benne..
kifogástalanúl működött..hogy mennyi hiányzik majd leeresztéskor derül ki..(egyenlőre szemre semmi..)
egyszerűen csak kiváncsi vagyok más olajokra is..ennyi..
és hogy újjab frontot nyissak,:három tankolás óta METABONDot használok az üzemanyagba!
Kakucson lesz Ducati és Aprilia találkozó, Baján meg Suzuki tesztnap ingyen halászlével...program az lenne, csak esőt ír a köpönyeg megint!
mármint a gumi? Most is az van fent, kurva jó...az első birja még, gondoltam még egy ilyen hátsót elnyomnék, csak itthon már nem kapható.
még a motorját is össze vissza dícsértem délután...előkészítettem a pályát!

Csuda szép masina!
Miért nem próbálod ki a MOL-os olajokat? Ott van melletted.
te leszel a teszt ember! De hiteles véleményt kérünk a castrolról, hogy milyen szar fos hugy volt, 5 litert evett 1OOkm-enként stb! Gondolom egy cl sem hiányzik! A sok okos!
Ez nekem is fektünt...
Étolajat, csak Hondába.. Főleg a tiedbe..!
Debreceni Motoros Buli? Debreceni Motoros Fesztivál
Ja,ilyenkor MESTEREM! máskor meg....
repsol-t ajánlom esetleg valvoline
Étolaj?