Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nem, nem is foglalkoztam vele, diplomaírás közepén vagyok inkább azt nyomom.
Tudom.. nem is azt mondtam, hogy nincs.

És tudtál időpontot kérni, vagy következő karaván?
Aztamocskos retkes qrva életbe ! A vadi gumi..
Mit kezd vele aki megveszi?
Akkor most mi lesz? Mit veszel?
egy telefon számot vagy elérhetőséget légyszives dobj már nekem! köszi!
Szeva!

Az észternek van kooroziós hatása...

Sajnos a csütörtök délelőtt nekem nem jó

szép napot!
alig használt (kb 800 km-es) M3 valakinek?

Kibökte egy KŐ vazze.....
Szeva.

A MAMI sok csináltak tesztet az olajakkal. A lényeg, hogy a csúcs csúcs olajak közül van 1-2 ami "eszi", de ez azt jelenti, hogy soha észre sem fogod venni. Meg amúgy minden olaj eszi, csak van mind között egy apró eltérés (ha több erőd ad a tengelynek akkor jobban, ha kevesebbet kevesebbet eszik, de ez szinte észre vehetetlen, csak olaj bevizsgálásnál speckó műszerekkel lehet észre venni).

Én Motul 300V-t használok és nagyon bevált. Több olajat próbáltam, de amivel eddig bajom volt azt örökre kizárom.

Jössz majd a motorkaravánhoz?
, csak félszintetikust!
Jó reggelt!
Én a ha Te lennék (de nem vagyok), akkor jó sok félszintetikus olajat kipróbálnék. Valvoline, Shell, MOL, Motul, Mobil... Teljesen mindegy mit veszel, mert "úgysem tudod kimotorozni" (idézet a bakonycsernyei szerelőtől .) Nagyon ratyit, meg ismeretlen eredetűt ne rakj bele és pont. Remélem segítettem!
Tegnap elött fehérváron vettünk faterom motorjába Repsol-t levan értékelve,de a castrol is most alacsony áras : http://www.norauto.hu/termekek... fehérváron az Auchan mellett van!
Ezek is jó kis programok az tuti! Esőt majd elzavarjuk síppal, dobbal, nádi hegedűvel
nem fog menni, folyamatosan veszik tőle
Nem mondtam, hogy szar Egyébként ez az olaj téma is túl van misztifikálva, nem is kicsit. Meggyőzehető vagyok én is
ilyet tudok 2000/ literért
ilyet már használtam..teljesen tökéletes volt..
( a kép nem a megnevezett olajé..)
Motoralkatrészek, felszerelések, kiegészítők rendelhetők a legjobb áron!

Ajánlatkérés: endurobolt@gmail.com

06 20 521 84 99
Nekem ugye olaj-levegőhűtéses motorom van. Az előző a gyár által előírt Shell Advance 10w40 volt, ami nyáron dugóban simán felment 120-125(!) fokra. Azt már a váltó is megérezte, kezdett darabos lenni. Motult raktam bele következőleg 5100 10w40-et. 110 fölé nem nagyon melegedett a masina. Valamint a váltó is csendesebb lett vele.
A motulnak nagyobb az észtertartalma is, ami segíti a hengerfalra való feltapadását. Sokak szerint ez "eszi" a fémet, de ezt még nem tudom alátámasztani, vagy cáfolni

Következőleg 7100-at teszek bele, az elvoleg még jobban bírja a nagyobb strapát...
A nagy f@szt ! 16ezerért 4 liter kib@szott olajat..
marad a Castrol..
GP1..2000!/ L..teljesen tökéletes...
f@szom az olajokba..
nem teszek full szintetikus olajat a mocomba...felesleges..és pénzkidobás..csak rész-szintetikus jöhet szóba..
Tele..ja..gonddal...maximum..
akkor írj már róla, mivel győzőtt meg, mert mindenki csak a közhelyeket szajkózza! Ami mind a "placebó" hatás!
7100-at Engem meggyőzött.
tökmagolajat!

Te úgy is tele vagy, mint a győri busz, vegyél Motult, kiváncsi vagyok már nagyon, tényleg aranyat ér-e mint ahogy mondják!
fasza..! Köszi a teleregényt..
akkor milyen olajat vegyek?
Holnap nekem storno, beadandót készítek, szerdára - még épp időben....