Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nem dolgozik... Lébecol..
Jó reggelt!
Telefonos kérdésem nekem is volt!
Szia

A páromnak van egy Sony walkman szétnyitható telefonja, de nem csörög bejövő hívásnál, valószínű a kábel szakadt meg, érdemes javítani?

Üdv
Gábor
kifejtettem már az üzenőfalon
beleszarok egy mekis pohárba,aztán megdobálom,mikor észreveszem
mesélnéd tovább is mi lesz?

Tigrisbukfenccel rontasz rá?
az állat:
"A Ducati meglehetősen rövid idő alatt egy teljesen új karbonvázat épített. Az új gerinc Rossi kérésére rugalmasabb lett. 50 fok körüli dőlésszögnél olyan irányból hatnak az erők a motorra, melyeket a futómű már nem tud csillapítani, egy lágy váz azonban igen. Így a gumi jobban követheti az aszfaltot, jobb a kanyarstabilitás, nagyobb a tapadás, könnyebb kigyorsítani.
Rossi finomabb gázreakciót kért, hogy a kanyar közepén (amikor lapon van) finomabban adhasson gázt – előkészülve ezzel az igazi kigyorsításra. Néhány tized km/h növekedés tizedmásodperceket jelent a kanyar utáni egyenes végén."

lehet, hogy tud motorozni!

Jövö héten kiderül.
na,majd elbújok a bozótba egy kis időre,,,bozótlakó leszek,,,,a kurvaanyját az ilyennek
ez a szolgáltatóipar! 7Oszázalék szolgáltat, 3Oszázalék termel... hozzávetőlegesen! Nem ezen a pár emberen múlik!
hála isten!
Egy újabb élősködő, aki játssza az eszét a kamerának, az újságoknak, az emberek meg nézik, ezáltal hatalmas bevételhez juttatják ezeket a cirkuszi majmokat, és a háttérmunkásokat?
Itt egy Celeb született! Részese lehettél volna a csodának!
Köszi, hogy megosztottad Enélkül remegve aludtam volna el, főleg, hogy önmagamtól még hetekig a boldog tudatlanságban éltem volna
Alekosz nyert.
Rendben, ha kérhetném, rakd be ide a fórumba, holnap reggel kirakjuk mi is az oldalra!
térkép részletet fel fogok tenni
okés
A Hegylakok.hu-ra ki tudjuk rakni figyelmeztetésként, ha van valami anyag, esetleg képek!
bocs, lenyúltam...
kérek mindenkit hogy szóljatok több fórumon is, nehogy nagy baj legyen
ki lett kérve, 3 hét 11 alkalom, szerintetek normális?
egyenlőre ennyi, kedd-szerda ill. szombat dél és 3 óra közötti időben a pihenő alatti kanyarban (Győr felé) volt a több olajfolyás
még mindíg? Durva! Azt hittem egyszeri alkalom volt!
A vadbarma... Lehet erről a dologról többet is tudni?
Üdv mindenkinek! Csak figyelmeztetnék mindenkit, hogy egy barom garázdálkodik a 82-es cseszneki szerpentinen, főleg a pihenő környékén, szándékosan olajat folyat ki a forgalmi sáv közepére! Figyeljen oda mindenki, már volt belőle baleset!A Hatóság eljárást folytat, próbálja megfogni a majmot, de minden segítség jól jön. A kritikus napok kedd-szerda, szombat! Ha vkinek van infoja, kérem szóljon: 06/30 611-7524