Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

bluetooth kapcsolat...az szenzort az ülés alá kell betenni!

nullitt van
Ha elég ügyes vagy, sikerül
Pályán.. ..250körül ideális ez a rohamsisak..
Ott hogy töröd ki? Hacsak keresztül nem mennek rajtad, sehogy,,.
ez is olyan elven működik mint kabát?..egy "csapszeg" ami a motorhoz köi egy "dróttal" és ha kihúzod kinyílik? mi van ha tankoláskor elfelejtem hogy össze vagyok kötve a mocival?
Pályán mondjuk eltudom képzelni, hogy hasznos. Nem töröd ki a nyakad.
nem lehet rossz..bár kicsit órmótlanul néz ki..és gondolom könnyű sem lehet..meg ha 160al benézek a Füredi távolsági busz hátúlján akkor sem sokat segít a dolgon. de bíztos vannak helyzetek amikor jól jöhet..
Ejha, elhasznált, vagy mi?
ja, 16O itthon az ára! Valamiért nem veszi senki! A Szlovák haverom is 112 euróért jutott hozzá! Az használatlan volt!
Merre vagy!? Hívtalak!
nemegész 7000pénzért légzsákos bukó..ez a nem mindegy..
Mindjárt hívlak, csak befejezem a kölykökkel!
Majd jól el lesz szedve tőled aztán ibéjezhetsz! !
holnap délután megyek hozzád Almádiba, gyurjál vazze a tempóra
dobozok ma este mennek az ebay-ra
szikrázó napsütésben, füred. .tankoltam a shelen, mire kijöttem a kúttól szakadt az eső..szarrá áztam..
Éjszakás műszak után kell vezetnem egy "kicsit",meg a temetés nem buli . De összehozzuk a dolgot.
valaki légzsákos sisak szaréhuggyééé
nem is kell neked ez a doboz akkor!
Alszok, utána temetésre megyek, du gyerekezek. Kedd du?
holnap reggel ?
Mikor biznicelünk? Már úgy izgulok!
papírcsákó, merre jártál?
Nos? Nézed a futamot? Megbolondulok, örülhetsz megint! Jött a papirforma, a két aprilia alázta a mezőnyt, erre a 2.helyről Camier perecel, Biaggi meg az első helyről rosszfele kanyarodik, levág egy kanyart, erre kapott egy boxutca áthajtásás büntit! Szép!
fél órája épp sütött a nap, szép idő volt. Most fúj a szél, szakad az eső, némi jég is potyog