Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Semmi gond. Akkor gyüjtök még hozzá, és az ősszel elmegyünk a barátommal erdélybe. Úgysem hagy békén már egy ideje...
igen, szerdán foglaltam le a szállást, sajnálom
Azt mondtad, hogy április elején kell befizetni. Igy is időzitettem, de nagy volt itt a csend. Azért is kérdeztem rá. Most már mindegy.
kérdeztelek többször, konkrét választ nem kaptam tőled
Ezek szerint lemaradtam erről is...
már befizette mindenki, és a szállást is lefoglaltuk
Jó reggelt!
Osztrák túrára a nevezési dijat meddig kell befizetni? És mennyi az annyi?
De jó, hogy mikor hülyeséget akartam csinálni annak idején, anyám úgy nyakon b...ott, azt hittem haragszik.
Ha a lelked akkor is az asszony a hibás.
Én meg úgy tudtam, hogy inkább a ruhád kopjon mint a bőröd......meg azt jelenti (szerintem), hogy használj gumit, mert az asszony elviszi a házad.

Szerintem a srác nem fogja sokszor látni mi van a hátán.
Én láttam a filmet, amiből majmolva van ez a mondat! Retek szar film, de ott sem értettem mit jelent ez a mondat! ".... ne a lelked" mi a szar ez?
Ja az nem az... ...ez az
jobb lenne a tapadás a kerék és a meghajtás között
Ilyen az, h valaki bele van buzulva valamibe... Majd átvarratja másra pár éven belül, amikor már nem isteníti annyira a gépet.
A beteg srác..ráadásul xar a kép is..
Régi olaj?Fogak között? ....Tele apró fémforgáccsal ..bele az új fogaskerekek közé..ahhoz lenne eszed..
no,,,
Megmégegy
jó vétel volt és látszik így képen is,hogy egyben van
100assal olcsóbban megúsztad ,mint én annó,,,ügyes vagy,,,,,régi olaj simán elfért volna még,,a hézagot jól kitömte volna a fogak között
Délután valamikor... Forma1 van addig, meg pihi!
ügyes vagy..! Holnap?
2OO2-es, 21ezer van benne.... szokásos duma, én nem metem az utóbbi években vele csak 3 ezret stb stb.... de melepően csinos állapotban van, pl. a tank, ahol a védőmatrica van, ennyi idősen azért már karcos szokott lenni a sok ráhajolástól, ez teljesen karcmentes, meg is lepett. Meg az egész motor, alig látszik használati nyom....szóval a korát meghazudtolóan jól néz ki... mondjuk a kilométert akkor sem hiszem, de az legyen az én bajom. A lovak még abszolút nem szaladtak szét, mert a gyár 21Oet ad meg végsebességre, szembeszélben a nagy valagam alatt simán jött 2OOat! A srác 63Oezerért adta! Szerintem jó vételt csinált a kolegám!