Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Menjetek enduroval, itt az utvonalterv.
indulj, küldöm az útvonaltervet(+hólapát)
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ DE JÓ...Mikor mikor? holnap reggel 6kor?
6.00 Almádi út, Shell kút randa helyre viszlek
értem...akkor nem marad más, mint,,, HOL? és MIKOR?
mi van veled? megittad azt a sört? én nem ítéltelek meg? sőt meg sem említettelek..lehülyézni meg nem merlek..
ez szityyyu-nak kevés, neki mint katonák a harc kell
meghajlok határtalan bölcsességed előtt..
dabro-szityyu párbajt szervezzük meg , szponzorálást vállalom
De ha így látatlanban megítélsz...mert az én képességeimmel nem vagy tisztában....akár le is hülyézhetsz.
De most nem értelek ám... mindíg te dobod fel a versenytémát, nem gyanús? Most meg irod ezt a felelőség bizniszt....tiszta skizofrénia! Szerintem sem kell bizonyítani, erősebb a motorod, jobb motoros vagy pont.... tied az érem!
... valamikor a te motorod is versenytechnika volt, (az MZ-k korában) most meg közúton van, nem versenypályán.... a mienk is egy jó 15 éve volt versenytechnika, úgyhogy ez megint egy meddő kijelentés! Ettől haladunk előre, előbb utóbb minden versenymotor megjelenik bizonyos adaptációval a közúton!

Azt meg rég tudom, hogy szét fog hullani a motorom, mivel Castrol actevot raktam bele!
aha, legkésőbb június 29.-én reggel
akkor majd reggel..
inkább ne, besértődtem
dolgoztam....
hívjalak?
nyitott kérdés nem ,csak az ígéret
Aláöltözet miatt..tudom,elkékszem..mindent megbeszéltünk, csak jött egy asztalom és mondtam "MAJD BESZÉLÜNK"...vagy?maradt nyitott kérdés?
13.02-kor, emlékezz
mit? beszéltünk ma..
tovább már nem várom az ígért visszahívásodat, megyek a nyugdíjas club-ba
Azt hogy tudom, hol a határ az nem azt jeleti hogy nap mint nap feszegetem..
aha, okos vagy , úgy vélem, hogy a motorod mindig többet fog tudni min TE (rólam ne is beszéljünk )
Ja, érem.., hogy döntöttem e le lábtaró alá és forgattam e a végletekig? vagy?
Ebben mi a kábítás? Agg.mester?