hát ez a mai ugy történt, hogy rendeltem egyet, gondoltam majd fél óra mulva megjön, kimenten let9r9lgetni a motort, a piza megjött 2O perc után, mivel takaritásban voltam, a pizzát bekurtam a konyhába, mire odakerültem, hogy megeszem, már ki volt hülve stb stb... nem néztem milyen a sajt.
Jótol kérdezed? Nem tudom milyes sajt! Nekem mindegyik pizza ugyan olyan. azért ezeket választom, mert ha esik ha fúj, pikk pakk itt vannak. Nem másfélórákat kell várni egy cuccra, max fél órán belül mindig itt vannak.
hmm. .nem ismerem őket..
milyen pizzát rendeltél?milyen a sajt rajta?vékony vagy vastag tésztás?minnyibe került?..(csak ha nem tartalak fel,szakmai ártalom..szeretek képben lenni másokkal is)
hát az biztos, ez mindenkinél így lenne, nálad is. Jó, ha keréken lennél 13O a 15O helyett! Egyszer leméretném amúgy. De konkrétan a dobra írta, a rendszerre más fájlt kellett volna megnyitnom.
Hát igen, az pár napja volt. Mondtam, ha megindulok, akkor olvadok. De ne koplalj, annál rosszabb. Pl én az előbb küldtem be egy pizzát.
Pár napja még 112! voltál..reggel vagy este mérlegeltél.. .
az Akra meg nem akarlak elszomorítani de papíron dob rá akármit is...esetleg ha a teljes rendszer lenne rajta talán..nem lepődnék meg ha fékpadon kevesebbet mérnél mint a gyári..
mától koplalok és edzek.. jövő héten kész a moci addígra formába kell lennem..
ja...mivel ma 11O kg-al mérlegeltem... és megnéztem az Akra honlapot, 5 kg-al könnyebb, mint a gyári, igy a Magnesium rakéta 289kg! plusz ígér 5 LE-t a doboktól.... így az arány 2,OO6 KGperLE
Trappista?Eidami?Esetleg Mozzaralla?Sárga a sajt vagy fehér?
Ezek nagyon fontos dolgok..
milyen pizzát rendeltél?milyen a sajt rajta?vékony vagy vastag tésztás?minnyibe került?..(csak ha nem tartalak fel,szakmai ártalom..szeretek képben lenni másokkal is)
Hát igen, az pár napja volt. Mondtam, ha megindulok, akkor olvadok. De ne koplalj, annál rosszabb. Pl én az előbb küldtem be egy pizzát.
teljes menetfelszerelésben, sem több mint 92..max..
az Akra meg nem akarlak elszomorítani de papíron dob rá akármit is...esetleg ha a teljes rendszer lenne rajta talán..nem lepődnék meg ha fékpadon kevesebbet mérnél mint a gyári..
mától koplalok és edzek.. jövő héten kész a moci addígra formába kell lennem..
legalább 1O8