Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

bíztos, hogy érett vagy a slick gumára?
engem érdekel majd nyár közepén lehet, akkor kopik ez le!
na.... jóhogynem fejtetőn!
Mester!
Volna egy indiszkrét kérdésem: hol szoktál még fórumozni? Kollégám mondta, hogy valahová beregisztrált (nem emlékszik rá, hogy hová), ahonnan hírlevelet is kap, meg tudja a telószámod is. + sok mindent tud a júniusi túráról.
már beszéltem vele. .jövő héten ha kész a váltó utána felugrik a slick..
ok,,,megpróbálom,,,szólok az illetékesnek,de már csak holnap tudok vele beszélni,,,gondolom ami nekem megvan számod,azt méressük be,ugye?
káj segits nekem...

van-e neked kapcsolatod telenornál , elhagytam a telomat az erdőben valahol balmádi és fűred között, és egy cella info kéne melyik toronyra van ráálva...
amugy kicsöng, meg az utvonalat is tudom merre jártam.

nekem mezei snájdig parasztnak nem adnak ki cella infot
Pályagumi kell,akkor szóljál,,,,azt bemutatlak az embernek,meg a helyszínen kicentírozva fel is teszi,,,,,,20tól indul párja és nincs is messze,,,egy kellemes túrázás Lepsénybe
Egy régi KTM-vázat cseréltem 2 garnitúráért................amúgy asszem 25/garnitúra lett volna.
a tiéd meg pálya guma..fini..mennyiért szerezted..?
jah mer d221-es az túragumi...
mindha d221(?) lett volna a gyári a mocin..az csúszottt hidegbe mint picsa..
Felkerültek az új papucsok.............Dunlop d211GP...............ilyen hideg aszfalton is mint a takony..............vízszintesen fogok közlekedni
jön a jóidő..
szerintem ez lesz életem leghosszabb két hete..
Kivéve kisfiam születését, mert az megint nem voolt egyszerű(de az sem tartott két hétig.. )
Köszi!

Akkor már tuti megyek, és úgy készülök
lesz 4OOért lánctisztitó is csütörtöktől, ha érdekel. Biztos nem lesz rosz, mert én eddig akármelyik w5 kacatot kipróbáltam, marha jó. Már az árához viszonyítva.....de amúgy is.
Attól is függ, hogy kéró, vagy csak nyaraló. Egy cimbim Alsóörsön tavasztól öszig egy nyaralót bérelt. Ugye nincs fűtés, olcsobb volt mint egy kéró.
áááá, 7közben csak sport meg B.K.!
szar vicc is vicc,,,,,,
Jóvanna, szar vicc volt a kérdés is
+regie
Tarka,,,azokat a fotókat,amiket Tapolcán készítettünk,azok meg vannak még neked?mikor a biriék is velünk voltak és fetrengtünk a röhögéstől a fűben az Agip kút mellett,,,akkor borult fel a Borsó is a Kawával tihanyban,asszem
Rezsivel? Az nem is rossz ár. Hívtam a fószert, de nem vette fel, mail cím meg nincs, ahova az önéletrajzot elküldjem. No mindegy, ha aktuális lesz, akkor szólok! Köszönöm szépen!
addig majd akkor brékelsz,hogy megmaradjon ,,,nekem is közel 3 hét volt,mire elkészült
B.füred 30-35-40,almádiban 30ért adtuk ki az 56NM-es lakásunkat nagy erkélyjel
Füreden tudok ha kell