Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Kezdem azt hinni ez valami "langyi" topik..
ok, kapd be
Csak azt nem értem mibe fáradtál el?A szentkirályi púptól a Pubig lejt az egész(kivéve a pinkó előtti 100 méter )
Azért óránként ha mást nem is de egy "ok" ét pöttyints ide hogy tudjuk, minden rendben..
te sem vagy vicces
Szépen tartottad magad, míg betámolyogtál a nappaliba..gondolom a nejed az oxigénsátrat már jó előre felállította és a defibrillátor is kéznél van..
ritkán kell, de akkor nagyon..
nemvicces
Hát én nem, de Agg sztem egy egész Family Frostos autót megevett útközben, úgy eltűnt!
Szép jó reggelt.

És fagyizni nem álltok meg útközben?
kinek mi...én sem szedem gyorsabban a lábaimat, csak hosszabbak....nagyobb a befogó. ...a csajom is le fog maradni, majd mész vele.... bokorba nem ér beráncigálni
a 3-as kmkőig, meg vissza, és kocogás:), tudod van közünk 10 év
Futás? Szentkirály meg vissza? Fél óra mulva indulok gyere! Csajom kibírja, akkor te is.

Egyébként még van két hetem a Top Gymben utána megyek át.
Az első az jó szürke, a második az sárgás.... arra rámennek a repcebogarak!
edzés, emotion?
te amúgy is meg leszel csinálva, csak találkozzunk!
szép,
csúnya,
árat nem tudom,
nem gyanús
Megkérhetném, sokat tapasztalt E-bay-es kollégákat, mondanátok nekem véleményt ezekről első, második a ruháról?
Illetve szerintetek mennyiért mehet majd el? (azaz mennyivel lenne érdemes rá licitálni? )

Használt Bukósisakot érdemes onnan? Vagy gyanús?

Köszönöm!
downhill-esnek minek fék?
lehet az lesz, csak fel kell készítenem a gépeket mert mind a két fékem le van levegősödve..
elmegyek veled kerékpározni
már rég túl vagyok egy gyerek pelenkázáson és etetésen..miről beszélsz..
És szomorúan nyugtázom hohy ma is gyönyörű idő lesz..
aluggyá, neked még korán van

csak hüledezve néztem én is, nem is mertem hozzászólni...
a tegnapi, másságotokat taglaló levelezés miatt lefagyott a topik,ezennel az átkot megszüntetem