Figy, nagyon nem nehéz. 2 félét is lehet csinálni. Nekem a kapaszkodó nélküli és a kapaszkodós is van. Személy szerint, ha nincsen rajta kapaszkodó az a fajta jobb vagyis erősebb.
Előre is köszönöm! Azonban ha ideér a doboz a világ legjobb esztergályosával karöltve lehet, hogy megpróbálkozunk a konzolkészítéssel kép alapján. Neked fent maradt a gyári kapaszkodód? Ja! És féklámpa lesz 12 pénzért postaköltséggel együtt!
mindenképpen érdekelnének az alkatrészek, ha megírod a számod itt, vagy e-mailbe akkor miután jövőhéten levizsgázok, utána keresnélek ezekkel kapcsolatosan
Van egy gyári kipufogóm, egy hátsó sárvédő, egy kormány végsúlyokkal, valamelyik lábtartó vagy lábtartók nem emlékszem pontosan, talán tükrök is vannak, más nem jut eszembe. Az öcsémnek meg van egy komplett motorblokja szétszedve alkatrésznek, mondjuk az F4-es CBR, de nagyrészt ugyanaz.
Csak én raktam rá egy kapaszkodót is, ha doboz nélkül mennék. Meg enyém jobban illik XX hez.
Figy, nagyon nem nehéz. 2 félét is lehet csinálni. Nekem a kapaszkodó nélküli és a kapaszkodós is van. Személy szerint, ha nincsen rajta kapaszkodó az a fajta jobb vagyis erősebb.
Nem érdekel, engem csak az E55-TECH vagy sima érdekel.
Úgy fest, hogy majd csak később fogom vinni a motorral és akkor kiméred. Vagyis megnézed, mert kimérni kitudom bármikor.
Bocs djtoci.....télleg bocs, sok dolgom volt.
http://www.fn.hu/baleset_bunug...
most megyek aludni
Jó éjt!
Hornet, van egy pár alkatrészem eladó 98-as 600-as hornethez. Volt egy ilyen bringám régebben és meg maradt pár alkatrész.
Egyébként a Sundance Park egy nagy nulla volt!
am. a képen nem sok látszik...