a Budapesti úton a MOL mögött van elvileg, ma sajnos nem jutottam el oda, úgyhogy majd csak jövőhéten megyek hozzá.-
Ma elvittem szerelőhöz a motort, elvileg meg tudja csinálni a telót és jövőhét elejére kész
Én tegnap óta tervezgetem hogy elindulok, de rekkenő a hőség, meg lenne egy kis dolgom is. Na meg le kell mosnom a gépet is, mert legutóbb kivégeztem vele 2 moszkító hadosztályt. Így valószínű esti gurulásnak nézek elébe. Nekem az útvonal mindegy... a lényeg, hogy legyen.
Vp-be is van, egyik haver ajánlotta h. nagyon jól dolgozik, az közelebb van, de azért köszi
ha olcsón megcsinálja akkor megcsináltatom ha ilyen 5-10 akkor nem, mert elég szűkös a keretem amiből helyre tudom hozni, de minél előbb működőképes állapotba akarom hozni aztán a kinézete majd szépen apránként. A sárvédő nem létszükséglet ahhoz h. mennyen a motor
Jó reggelt ! Ha aktuális lesz , akkor megadom egy Pápai srác számát
műanyag hegesztéssel foglalkozik , szerintem a leg profibb a környéken , ami hiányzik a műanyagból pótolja , és occcón dolgozik.
Üdv.
röviden tömören: találtam egy fickót aki foglalkozik teló javítással holnap 1. dolgom h. őt megkeresem aztán egyik ism. adott egy Vp-i címet ahol foglalkoznak műanyag hegesztéssel... úgyhogy szépen lassan próbálom csinálgatni a motort, hogy minél előbb legalább menni lehessen vele aztán majd a többi optikai dolog szépen sorra ahogy lesz rá pénzem...
Nekem is ragad a szemem, de eszek, aztán felülök a vasra... lehet már holnapot írunk mire elindulok, de megyek egyet valamerre.. a tihanyi víz még hideg, de bejegyzem az óhajok listájára
Esti csapatás nem rossz ötlet, főleg partra. Lehet rendezni velőspiritós zabálásokat is
Voltunk a Plastikosokkal Sümegen, hát egy picit gyorsabban mennek mint mi, de azért túléltem
Műanyag hegesztés vp garázssoron. Bármilyen romból idomot csinál. Somogyi Zsolt 20/ 988 5586
Az xjr -es fórumon is megtaláljátok "Lupus" néven.