Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

jó éjt!
Jó cakát indenkinek!
okés
nulla 6 - hetven/33 hetven9 hat huszon 7

Csak nyugadtan, ha nem én akkor az asszisztensem fogja fogadni hivását és minden beszélgetést felveszek.
megadod a számod?
lenne egy kérdésem meg amúgy sem árt ha megvan
Amit tudsz most javittass ki. A kárfelmérő úgyis tudni fogja nagyából, hogy mi a mostani mi régebbi. Szal szerintem max azt nem irja fel, hogy ez is. Ennyi.
jó éjt neked!
jaa értem

akad rajta... bár az még előző esés ez még csak hozzá is tett...
Lépek aludni, jóéjt!
http://twitter.com/bittersando...
És a teljes családi vagyona ezüst kanalakban!
A rolexed is a kezeden volt...
Igen, ezt majd vissza fizeti a biztosító.

Ha a bukódon van egy nagyobb karc akkor annak minősül, hogy már használhatatlan. Vagyis akkor cserélik. Mondhatod, hogy a motoron volt. Nem tudom, hogy volt a baleset, de ahogy gondolom, Te nem voltál rajta.
micsoda én fizessek a szerviznek 5e Ft-ot?

A ruha ép a bukót viszont lecserélem ha lehet
Ha majd kimegy a felmérő ad egy papirt, hogy mi sérült menyire és hány % ban tériti meg. Azzal kell majd elmenned a szervizbe ami általában 5.000 Ft. Amit ők adnak azt be kell vinned a biztositóhoz. Utánna kapod a választ, hogy mi következik.

Sok biztositó a szerviznek fizet, de van olyan aki azt várja, hogy te fizesd ki és neked fizetnek utánna. Ez van kevesebb. Vagyis 4 éve még volt ilyen. Ja és, ha a ruhád vagy bármid megsérült azt is mutasd. Meg minden karcot ami még ebből lehetett azt mutasd meg a felmérőnek, mindent. Nagyon fontos.
a kárpapír az melyik? az az h. mennyit fizet a biztosító a kárra nekem?
amúgy elég sok dolog sérült, had ne soroljam fel, kb. majdnem az egész motor elejét ki lehetne cserélni
Nem hiszem, de sajnos ez is megesik. Ha majd megkapod a kárpapírokat akkor kiderül mennyi is az annyi.

Ja és egyből biztositót váltottam.
bakker
remélem h. velem nem lesznek ilyen szemetek
Bevágtak elém és vagy telibe, vagy elcsúsztatom. A srác elismerte, a tanuk tanusitották, hogy az volt amit leirtunk. Nem hivtunk rendőrt, mert mikor felhivtuk őket azt mondták, ha elismri akkor nem kell rendőr.

A biztosito azt mondta, hogy valóban, de igy nem fizet most. És ha mégis akarjuk akkor pereljük be őket. Ennyi. Ügyvédet meg nem tudtam fogadni.

Ezért utálom a biztositókat. Ja és elmondták, hogy kár, hogy nem kaptam telibe, meg hogy tanuljak meg motorozni.
de miért nem fizetett? mit csináltál? hogy estél el?
Jól van. Bár nem tudom, mi is sérült meg, de nekem mikor a motor csúszott, megnyugodtam, hogy semmi baj, mert olcsón megúsztam és max 2-3 száz ezer lesz. De 1 milla volt a kár a gyári új cuccokból. És még a biztositó sem fizetett. Még szerencse, hogy a kár ahogy vesszük nem volt nagy és magam kijavitottam occcsóbúl!
amúgy a fickó aki okozta a kárt mondta h. ha nem olyan sok a kár akkor kifizeti inkább, de asszem holnap kérek pontos árat mindenre és akkor felvilágosítom...
csakis gyárira cseréletek ki mindent az alap
azért is írtam az internetes bejelentéshez kb.-ra 350e Ft-ot a kár összeghez
Én meg a Balatonföldvárit mondom, ott ismerek egy szervizes gyereket. Nagyon jó munkás.

De juss el odáig és majd kiderül melyikhez mész. Amelyikről több jót hallasz oda menj. És csak gyári alkatrészeket rakass bele.