Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sokkot kaptunk mi is, nagyon jó fej volt sokat segített fiamnak mint pályakezdőnek. Azt ennyi csak nem több az élet...
Nincs miért.......szar hsz-re kasztikus válasz. 😄
Májusban és júniusban sajnos egy 42 éves és egy 44 motoros barátunkat vesztettük el ugyanezért. Életerős, vitalitással teli, fizikailag 100% - os állapotban voltak. 10 nap alatt hunytak el. Nem oltatta magukat.
Akkó' énkérekelnézést
....én is...
Szarkasztikusan mondta, Sanyi.
Madár.......
Ja, ha volt két pfizere akkor nem lehet semmi baja.
Nincs kölcsönbe politikusotok? Nálunk fogynak mint a legyek...
Dr. Bogyó, pulmonológus orvosprofesszor.

De abban egyet kell értsek, a doktorhoz mindenkivel, aki légúti tüneteket érez.
Menjetek tovább, fiam kollégája a napokban halt meg. Igaz neki nem volt semmilyen oltása.
Ez az ami miatt aggódunk, de a doki szerint elég amit ő mond.
Szerintem mindenképpen érdemes. A tüdőfájás az nagyon gyanús, abból baj lehet.
Az orvosnál végzett antigén teszt mennyire megbízható? Kisebbik lányo, napok óta szarul van , köhög, hátul tüdő fájás stb. és a dokinál negatív lett mire mondta hajoljom le és ha fáj a homloka homloküreggyulladása van oszt jónapot, érdemes pcr-ra elvinni? Volt 6 hónapja 2 pfizere.
Neked, másnak meg igen, én megértem pedig nem szeretem a szagát sem.
A fertozes eselye esetemben eddig is elenyeszo volt, 6 napig mar csak nem kapom be. :D
Ha az első után nem volt bajod, most se lesz. Arra figyelj, semmiképp se legyél kovidos, mikor beoltanak. Az elég szar szokott lenni... 😁
Ha úgy érzed, bekaptad, inkább teszteltess... ha +, akkor várj az oltással.
Rendben. Akkor a következők: 20:03, 23:03, 02:03, 05:03. Ha betartod, kapsz egy szabad napot 😁
Engem nem kell gyozkodni.
Nem vagyok sem fanatikusan mellette, sem szemellenzosen ellene. Ha kell, akkor kell: jovo heten megyek a masodikert. Artani nem arthat, akkor se, ha nem hasznal. Verrogosodestol nem tartok mert van itthon mit inni meg aszpirin is, ket nap levertseget meg kibirok.
A bagot 10 eve elektromosra csereltem, amikor meg volt ra lehetoseg es volt ertelme.
ennyi erővel az is élvezeti cikk hogy pengével megvagdosom a pöcsöm és óránként megsózom 5 percre
a drogot előbb megértem mint a cigit mert a cigiben semmi jó nincs
Nem rossz gyerek a Lackó, az oltásra is rábeszélt. Téged már sikerült? 😆
Tizenpár éve azt szívom - mióta problémás lett az ukrán csempészcigi rendszeres beszerzése. Ja, meg annál is kevesebbe kerül, full legálisan.
Ez hiba volt. De ha ennyire hallgat rad, mondd neki, hogy szokjon at a sodrosra. Akkor le lesz kotve a keze es nem a klaviaturat basztatja serelmetekre :)
Akkor Bogyónak 3 óránként linkelnie kell egy nyugatifényt, hogy tudjuk, él-e még... 😂