Májusban és júniusban sajnos egy 42 éves és egy 44 motoros barátunkat vesztettük el ugyanezért. Életerős, vitalitással teli, fizikailag 100% - os állapotban voltak. 10 nap alatt hunytak el. Nem oltatta magukat.
Az orvosnál végzett antigén teszt mennyire megbízható? Kisebbik lányo, napok óta szarul van , köhög, hátul tüdő fájás stb. és a dokinál negatív lett mire mondta hajoljom le és ha fáj a homloka homloküreggyulladása van oszt jónapot, érdemes pcr-ra elvinni? Volt 6 hónapja 2 pfizere.
Ha az első után nem volt bajod, most se lesz. Arra figyelj, semmiképp se legyél kovidos, mikor beoltanak. Az elég szar szokott lenni... 😁
Ha úgy érzed, bekaptad, inkább teszteltess... ha +, akkor várj az oltással.
Engem nem kell gyozkodni.
Nem vagyok sem fanatikusan mellette, sem szemellenzosen ellene. Ha kell, akkor kell: jovo heten megyek a masodikert. Artani nem arthat, akkor se, ha nem hasznal. Verrogosodestol nem tartok mert van itthon mit inni meg aszpirin is, ket nap levertseget meg kibirok.
A bagot 10 eve elektromosra csereltem, amikor meg volt ra lehetoseg es volt ertelme.
ennyi erővel az is élvezeti cikk hogy pengével megvagdosom a pöcsöm és óránként megsózom 5 percre
a drogot előbb megértem mint a cigit mert a cigiben semmi jó nincs
Ez hiba volt. De ha ennyire hallgat rad, mondd neki, hogy szokjon at a sodrosra. Akkor le lesz kotve a keze es nem a klaviaturat basztatja serelmetekre :)
De abban egyet kell értsek, a doktorhoz mindenkivel, aki légúti tüneteket érez.
Ha úgy érzed, bekaptad, inkább teszteltess... ha +, akkor várj az oltással.
Nem vagyok sem fanatikusan mellette, sem szemellenzosen ellene. Ha kell, akkor kell: jovo heten megyek a masodikert. Artani nem arthat, akkor se, ha nem hasznal. Verrogosodestol nem tartok mert van itthon mit inni meg aszpirin is, ket nap levertseget meg kibirok.
A bagot 10 eve elektromosra csereltem, amikor meg volt ra lehetoseg es volt ertelme.
a drogot előbb megértem mint a cigit mert a cigiben semmi jó nincs
https://nyugatifeny.hu/2021/12...