Kapjam is, meg a kártyát is megint. Sőt most már megadhatnák lejárat nélkül is. Egyszer voltam, köszönöm átvészeltem, egészséges vagyok, nem akarok oltást.
akkor szélvédőnek se jó mert elviszi a picsába a drótkerítést beton alappal együtt 😁
anyáméknak ez a krumplis zsák anyag volt fent csak szétette a nap pár év alatt
épp ma mondták hogy kell venni másikat tavaszig
Rendesen uv álló ez prémium kategóriás rongy 🙂 sűrű asszem 74 vetés van 10cm-ben ratyi kerítést simán elbont nagy széllel. Viszont mehet nappal is a szex mögötte, nem látnak be a szomszédok. 😆
Hát... ha belegondolok abba, hogy még itt is kb. négyezerszer ki lett beszélve, hogy az oltás NEM véd a fertőzéstől, hanem annak hatását csökkenti, nem tudom, mit írjak erre.
Nem a rendelőre gondoltam. Pl voltam tesztelő állomáson antigént csináltatni, elöttem beszélgetett két család hogy covidosok, mondja az egyik nő, úgy látszik eddig tartott ki a két oltás. Aztán megvitatták ki mivel van beoltva, majd hozzám szólt az egyik, szintén oltás utáni covid? Mondom se oltás se covid,azt mondja, az felelőtlenség, kiröhögtem őket, mondom jelenleg ti vagytok azok akik rommá fertőztétek egymást két oltással, nem én. Akinek csinálok melókat, szintén az, a cégnél lett egy kupac covidos, de csak az oltottak között.
77,1 * 1,27 = 97,917