após terstvére azért ült 2 évet mert kiment elé egy full ittas biciklis aztán elgázolta és meghalt
de a vérében volt valamennyi szesz mert ebéden volt és ittak pár sört
a baleset meg este volt már sötétben
nála nem működött jól az x alkohol y idő tényező
Nem a gyökér a baj, hanem az, aki hagyja.
Ezért is tartom jobbnak a jenki igazságszolgáltatást, hogy az esküdtszék eldönti, hogy bűnös-e, és a bírónak nincs más dolga, mint az évek számát, illetve a kivégzés módját kiválasztani.
Egy egészséges társadalomban nem lehetne ilyen eset, mint amit írsz.
Az ilyen gyökértől nem kell nagy csodát várni,szerintem ugyanezt mondta volna.amúgy egy háromgyerekes anyuka volt hátul gyerekülésekkel,aztán ilyenkor mehetünk gyereket keresni a bozótba fára felnézni mert nem tudjuk hogy ott voltak-e a gyerekek vagy sem.Szerencsére otthon voltak apukával.
Azért én a bíró helyében visszakérdeztem volna, hogy ha egy önálló döntésre képtelen csecsemő lett volna az autóban, akkor is így lett volna-e a véleménye?
Partizankent nem főnöki támogatott módon iskolákba jár balesetmegrlozo előadásokat tartani.
És a stílusa eléggé nem megszokott,de jó, így felfigyelt rá a média is, így jobban elfogadtak a felettesek és lehetett csinálni videókat.
Ha nem használja az övet és meghal úgy te vagy a hibás de az ig.szakértő megállapítja hogy túlélte volna az ütközést ha be van kapcsolva akkor nincs mit megfordítani.két évre ugrik a jogsi meg adnak valami felfüggesztettet.
Neem, csak hogy a helyszineléskor jogilag fasza dolog mégsem számitott a döntéshozatalnál, de legalábbis másabb lett az eredmény. Ne rágódj rajta napokig, mint pipivel a kiesik ki a szélvédőn 😁
Ja, hogy kinyirtal egy biztonsági öv nélkül vezetőt, és megúszta?
Vegulis az a lényeg mennyit fizetsz milyen ügyvédnek és az milyen bírót mennyire ismer. 😆
Bar az se amit te.
Szoval egykutyak vagytok. 😆
de a vérében volt valamennyi szesz mert ebéden volt és ittak pár sört
a baleset meg este volt már sötétben
nála nem működött jól az x alkohol y idő tényező
A Főni mondta 😂
Április 30, Kossuth rádió
https://miniszterelnok.hu/orba...
Ezért is tartom jobbnak a jenki igazságszolgáltatást, hogy az esküdtszék eldönti, hogy bűnös-e, és a bírónak nincs más dolga, mint az évek számát, illetve a kivégzés módját kiválasztani.
Egy egészséges társadalomban nem lehetne ilyen eset, mint amit írsz.
És a stílusa eléggé nem megszokott,de jó, így felfigyelt rá a média is, így jobban elfogadtak a felettesek és lehetett csinálni videókat.
Kedvedért háromszor léptem vissza javitani 😄
Vegulis az a lényeg mennyit fizetsz milyen ügyvédnek és az milyen bírót mennyire ismer. 😆