Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ez a lepattan a virus valahogy nem jött be, meg a nem fertőz se......
😆
Engem ne sértegess 😂
Amit a foni mond nem szentiras. 😆
Bar az se amit te.
Szoval egykutyak vagytok. 😆
após terstvére azért ült 2 évet mert kiment elé egy full ittas biciklis aztán elgázolta és meghalt
de a vérében volt valamennyi szesz mert ebéden volt és ittak pár sört
a baleset meg este volt már sötétben
nála nem működött jól az x alkohol y idő tényező
Ezt kikerestem neked 😂 mert emlékeztem rá 😂
A Főni mondta 😂
Április 30, Kossuth rádió
https://miniszterelnok.hu/orba...
Nem a gyökér a baj, hanem az, aki hagyja.
Ezért is tartom jobbnak a jenki igazságszolgáltatást, hogy az esküdtszék eldönti, hogy bűnös-e, és a bírónak nincs más dolga, mint az évek számát, illetve a kivégzés módját kiválasztani.
Egy egészséges társadalomban nem lehetne ilyen eset, mint amit írsz.
Az ilyen gyökértől nem kell nagy csodát várni,szerintem ugyanezt mondta volna.amúgy egy háromgyerekes anyuka volt hátul gyerekülésekkel,aztán ilyenkor mehetünk gyereket keresni a bozótba fára felnézni mert nem tudjuk hogy ott voltak-e a gyerekek vagy sem.Szerencsére otthon voltak apukával.
Azért én a bíró helyében visszakérdeztem volna, hogy ha egy önálló döntésre képtelen csecsemő lett volna az autóban, akkor is így lett volna-e a véleménye?
Nem közvetlen, országos.
A főnökei mindig támogatták,de önerőből hozta létre ezt az egészet.
Partizankent nem főnöki támogatott módon iskolákba jár balesetmegrlozo előadásokat tartani.
És a stílusa eléggé nem megszokott,de jó, így felfigyelt rá a média is, így jobban elfogadtak a felettesek és lehetett csinálni videókat.
Ezek ilyen kampány videó féleségek,sokat megy iskolákba cégekhez bemutatni a saját kampány anyagát.persze oda a finomabb verziót viszi.
Meg sokszor be is jár hozzánk.
Amugy neki hogy hogy lehet jutyuberkedni?

Kedvedért háromszor léptem vissza javitani 😄
Ha nem használja az övet és meghal úgy te vagy a hibás de az ig.szakértő megállapítja hogy túlélte volna az ütközést ha be van kapcsolva akkor nincs mit megfordítani.két évre ugrik a jogsi meg adnak valami felfüggesztettet.
Mivel Veszprémi helyszínelo, tuti sokat megy ki arra is.
Őt ismerem személyesen,nem rossz csóka.
Pipivel nincs olyan szerencsem, csak egyszer esne már ki a szelvedon, tuti nem irkalna fel évig minimum.
Ugye hogy ugye? Faszom se javit nyolcadjára is.
Neem, csak hogy a helyszineléskor jogilag fasza dolog mégsem számitott a döntéshozatalnál, de legalábbis másabb lett az eredmény. Ne rágódj rajta napokig, mint pipivel a kiesik ki a szélvédőn 😁
Az a telefon hibája, meg a vastag ujjaké.
Ja, hogy kinyirtal egy biztonsági öv nélkül vezetőt, és megúszta?
Vegulis az a lényeg mennyit fizetsz milyen ügyvédnek és az milyen bírót mennyire ismer. 😆
😄 na, mintha te nem ütnél mellé 😄
40 éve volt minimum,vagy 50 viszont teny,ilyen a jog. Viszont a biztonsági oves tuti ziher. Az a pintér jozsef csávó tényleg megmondta.