Pontosan. Ha jön egy téma ahol arról van szó ki milyen egészséges, te vagy a legegészségesebb. Ha a téma az hogy ki milyen egészségtelen akkor te vagy a leg leg.
Bármit be lehet ide helyettesíteni, amikor a pénzről spórolásról van szó mindig a leg leg.
En spec ertem, mire celzol. A stevianak, a szacharinnak es az aszpartamnak is mas kicsit az utoize. Ha az ember rendszeresen fogyaszt ilyesmit es oda is figyel, mit erez, meg tudja kulonboztetni oket.
En budos paraszt modjara megcsapom az uditot kis szodaval vagy vizzel, hogy ne legyen olyan amerikasan tomeny. Meg a szomjat is jobban oltja ugy szerintem.
Istenem… kezdődik a primitívkedés de hát ezt tőled megszoktuk.
Pontosan tudod miről beszélek, mindenki tudja hogy miről beszélek mégis próbáltok mellé beszélni.
Túl édes?! Akkor nem iszod meg, de nehogy már azt mond hogy az a tartósítószer ízű lötty jobb.
Ez egy divat, trendi, menő ha cukormenteset iszol. Mondhattok bármit, ez divat.
A motoron azért még gondolkodom. lehet hogy hallgatok az orvos öcsémre: 8 éve azt mondta (mikor szóba jött hogy vén fejjel motorozni szeretnék), hogy inkább kezdjek el bélyeget gyűjteni, az is szép hobbi, és sokkal jobban testhez állna nekem. 😆
Kimentem kalocsai Duna-hidat fényképezni: