Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Na, fel vagytok csigázva?! 😆
Kimentem kalocsai Duna-hidat fényképezni:
Idézz… Nem tudsz
Személyeskedve osztod az észt, de ez velem nem fog összejönni 😂
Pontosan. Ha jön egy téma ahol arról van szó ki milyen egészséges, te vagy a legegészségesebb. Ha a téma az hogy ki milyen egészségtelen akkor te vagy a leg leg.
Bármit be lehet ide helyettesíteni, amikor a pénzről spórolásról van szó mindig a leg leg.
Tőlem? 😂
Elpakoltam a cuccokat,mar vége.
Ma is motoroztam egy jót, ti meg itt tiszta hülyeségeket beszéltek 😀
Sztorno az egesz. Felreertelmeztem, valamiert az agyam edesitoszerre forditotta a tartositoszert. Biztos a cukros tema kevert ossze.

Kaveznom kell, bassza meg. :)
En spec ertem, mire celzol. A stevianak, a szacharinnak es az aszpartamnak is mas kicsit az utoize. Ha az ember rendszeresen fogyaszt ilyesmit es oda is figyel, mit erez, meg tudja kulonboztetni oket.

En budos paraszt modjara megcsapom az uditot kis szodaval vagy vizzel, hogy ne legyen olyan amerikasan tomeny. Meg a szomjat is jobban oltja ugy szerintem.
Cukormentes CoCa Colából? 😆
Istenem… kezdődik a primitívkedés de hát ezt tőled megszoktuk.
Pontosan tudod miről beszélek, mindenki tudja hogy miről beszélek mégis próbáltok mellé beszélni.
Az olyan izé.
A tartósítószer ízt miből lehet kinyerni? 😂
Milyen a tartósítószer íze? 😀
A tartósítószer ízű és a tartósítószer nem ugyanaz. Előbbit írtam. Szövegértés.
Hulyeseg,jo regi divat,2008 ota. 😆
Viz es cukorpotlo van benne,nem kell tartositoszer. 😆
Ahhoz lesz szava a lapátomnak is. 😆
Most nem jutnál át 10 perc alatt a városon, lenne időd nézelődni:
https://www.kalohirek.hu/kaloc...
A tiedet fogom kiköttetni. 😆
Túl édes?! Akkor nem iszod meg, de nehogy már azt mond hogy az a tartósítószer ízű lötty jobb.
Ez egy divat, trendi, menő ha cukormenteset iszol. Mondhattok bármit, ez divat.
Ugyeugye. 😆
Akkor nem élvezhetnénk a társaságát....ja várj...értem már 😂
Inkabb kottesd ki a netet. 😆
A motoron azért még gondolkodom. lehet hogy hallgatok az orvos öcsémre: 8 éve azt mondta (mikor szóba jött hogy vén fejjel motorozni szeretnék), hogy inkább kezdjek el bélyeget gyűjteni, az is szép hobbi, és sokkal jobban testhez állna nekem. 😆
Ne basztassad druszám új autó, jövőre új motor, mocskos o1g! 😅
Lofaszt,csak a chili trade ami megfogott,az is bátyai,amugy kb hosszaban 10 perc azis csak a lampak miatt 😆