Az izzito kupra tomit alul,fent a menet raszoritja,a menet felett ki van konnyitve.
Ha berohad,ki akarod szedni mindig a menet felett torik,menni megy a kocsi.Az ipse meg kifaragta.
Ez aldis sör ez ízlik, az egyedüli ami német gyártású, ugye a többi saját márkás sörök mind egy helyen egy lengyel sörgyárban készülnek. Ott gyártanak a lidlinek, meg punninak is.
Mondtam már. A vályogbarlangban meresztett picsáért senki nem ad egy vasat se. Ha akarnál kereshetnél, de vernyogni könnyebb. Na, ezért meg ennyi jár, de az is sok mer vettél csomó mindent a NERtől lecseppenő léből :))
a népnek addig nem lesz több pénze amíg mindennek is nem lesz meg gazdája
utána majd emelik a béreket hogy tudj többet vásárolni meg adózni ezáltal több lesz a bevétel "fent"
az hogy a ner vagy az altus nyeli el a pénzt teljesen mindegy, a tiéd sosem lesz
A nep most is gazdagodik.
Te azt a penzt a budos eletbe nem latod.
Egyszeruen lecsereled egy masik gazdara magad onkent,aki szerintem szarabb,de te ketpofara fogot elvezet cummantani.
Hal egnek kussban,egy mukkot se szolhatsz majd.Mert te akartad. 😆
Ha berohad,ki akarod szedni mindig a menet felett torik,menni megy a kocsi.Az ipse meg kifaragta.
Es hidd el elobb nyiffansz ki mint en. 😆
ezt már tök régen hallottam:
http://youtu.be/idx3GSL2KWs
utána majd emelik a béreket hogy tudj többet vásárolni meg adózni ezáltal több lesz a bevétel "fent"
az hogy a ner vagy az altus nyeli el a pénzt teljesen mindegy, a tiéd sosem lesz
Te azt a penzt a budos eletbe nem latod.
Egyszeruen lecsereled egy masik gazdara magad onkent,aki szerintem szarabb,de te ketpofara fogot elvezet cummantani.
Hal egnek kussban,egy mukkot se szolhatsz majd.Mert te akartad. 😆