Minden munka annyit ér ,amennyit hajlandóak fizetni érte.Egy ügyes kezű,jó műszaki érzékű,átgondolt tevékenységgel bíró ember bármit meg tud csinálni .Van amihez több gyakorlás kell,de előbb utóbb megy.Ja meg a munkakedv. 😆
ez elég furcsa azért. Mondjuk nekem a napelemet a napelemes rakta a klímát a klímás az ablakokat az ablakos. De megnéztem a tevékenységi kört fel van benne véve legalább 50 féle szakma szerintem abba nehezen kötnének bele. A burkolás meg alapvetően kőmüves munka. Csak idővel szétvált mert a kőműves nem szeret burkolgatni. Mit kerestek a papírján okj-s számot amit 1 hónapi iskolára kiadnak? 😂
mondjuk én az aljzatkiegyenlítés saját magam csinálom. Múltkorinál a festő mondjuk ott volt segített keverni az anyagot 3 zsák anyag elég volt a 12 nm szobához. Nagyjából 40 perc alatt végeztem. azért volt ilyen hosszú idő, mert minden keverésnél vártam 3 percet, hogy a buborékok eltünjenek az anyagból. Meg vettem ilyen sünis hengert amivel a kiöntött padlopont átjárattam. Nos nyílván terikenénitől nem lehet elvárni, hogy vigye fel a 3*25 kg a 4-ikre meg öntse ki. Tehát legyen akkor 11 000 ft ez még akkor sem 25 ezer meg felfelé ár ugye?(kérdőjeles)
ini nincs az a pénz a világon amiért te megmozdulnál a kanapéról(fetrengős)
De jól is csinálod(gondolkodós) Amíg a nejed meg a fiad eltart kár lenne bármit is csinálnod(kezeit széttáró)
Ez nem szemelyauto ahol felpsttintid a tetot es latod az izzitot.
Turbocso,egr,pillangoszelep,zarhid es egy halom vezetek amit el kell tavolitani hogy lassam a feszket,meg endoszkopos kamerara kotott szilikoncsovel is probaltam.
Kizart volt a siker.
Es minden olajzaskor szet kellett volna boritani.
Ez is nyugati fény!!! 😆
De jól is csinálod(gondolkodós) Amíg a nejed meg a fiad eltart kár lenne bármit is csinálnod(kezeit széttáró)
Turbocso,egr,pillangoszelep,zarhid es egy halom vezetek amit el kell tavolitani hogy lassam a feszket,meg endoszkopos kamerara kotott szilikoncsovel is probaltam.
Kizart volt a siker.
Es minden olajzaskor szet kellett volna boritani.