Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ja, mintha neked sok lenne a szegénység. 😆
A munka a szegények hobbija 😂
Itt már voltam, elég lehangoló hely
A MUNKA Szabaddá tesz.
Ez is nyugati fény!!! 😆
Visszapattanok simán :-)
Dehogy van hideg. Sütött a nap
egy munkatársam gyakran azt kérdezi: ki volt , aki feltalálta a munkát? és a többiek miért nem verték ott helyben agyon?
és soha nem is jön vissza,mert ha véletlenül feltűnne elüldöznéd jó messzire 😂
Nem is volt.
munkakedvem eltűnt, teljesen és maradéktalanul
Minden munka annyit ér ,amennyit hajlandóak fizetni érte.Egy ügyes kezű,jó műszaki érzékű,átgondolt tevékenységgel bíró ember bármit meg tud csinálni .Van amihez több gyakorlás kell,de előbb utóbb megy.Ja meg a munkakedv. 😆
ezt melyik mesekönyvben olvastad 😂
hát nem tudjuk itt miért fogtad vissza magad(kérdőjeles)
nem sokat lehet csalni vele, csempénél még elmegy a csalás, de járólap egyből kopog ha nincs alatta elég cucc
itt télen hideg van, meg szerintem nyáron is, jó szar egy hely(kezeit széttáró)
Pipikem,nem olvastam,de hulyesegeket irsz,van meg ket heted,inkabb basszal be es hanyd teli a ladikot. 😆
ez elég furcsa azért. Mondjuk nekem a napelemet a napelemes rakta a klímát a klímás az ablakokat az ablakos. De megnéztem a tevékenységi kört fel van benne véve legalább 50 féle szakma szerintem abba nehezen kötnének bele. A burkolás meg alapvetően kőmüves munka. Csak idővel szétvált mert a kőműves nem szeret burkolgatni. Mit kerestek a papírján okj-s számot amit 1 hónapi iskolára kiadnak? 😂
ragasztóval menet közben ki lehet egyenlíteni erre való a vizimérték.(kezeit széttáró)
mondjuk én az aljzatkiegyenlítés saját magam csinálom. Múltkorinál a festő mondjuk ott volt segített keverni az anyagot 3 zsák anyag elég volt a 12 nm szobához. Nagyjából 40 perc alatt végeztem. azért volt ilyen hosszú idő, mert minden keverésnél vártam 3 percet, hogy a buborékok eltünjenek az anyagból. Meg vettem ilyen sünis hengert amivel a kiöntött padlopont átjárattam. Nos nyílván terikenénitől nem lehet elvárni, hogy vigye fel a 3*25 kg a 4-ikre meg öntse ki. Tehát legyen akkor 11 000 ft ez még akkor sem 25 ezer meg felfelé ár ugye?(kérdőjeles)
ini nincs az a pénz a világon amiért te megmozdulnál a kanapéról(fetrengős)
De jól is csinálod(gondolkodós) Amíg a nejed meg a fiad eltart kár lenne bármit is csinálnod(kezeit széttáró)
1,4 TDCI, meg az 1,3 JTD a legszarabbak.Ilyenben is cseréltem, lehet ,hogy előtte rohadtul belehúzták paszta nélkül.
Mar csak jovore.
Ez nem szemelyauto ahol felpsttintid a tetot es latod az izzitot.
Turbocso,egr,pillangoszelep,zarhid es egy halom vezetek amit el kell tavolitani hogy lassam a feszket,meg endoszkopos kamerara kotott szilikoncsovel is probaltam.
Kizart volt a siker.
Es minden olajzaskor szet kellett volna boritani.
Pocses,Zoli egyszer eljöhetnétek motorozni.A régi 1 és úton Esztergomnál elétek mennék,utána fel a Mátra.Lenne egy jó nap jövőre.
Két hét olajozgatás után kijöttek volna.A 7x1-es mentesek a leg rohadtabbak kiszedés szempontjából.