Én sose voltam erős (igaz, ennyire gyenge sem, mint az elmúlt 20 évben...) de anno a 2T Trabantot simán be tudtam tolni egyedül, ha az akksija lemerült. Igaz, ehhez egy jó állapotú motor, és jól belőtt karbi is kellett.
most már baszhatják, max ha kihal a szülő akkor örökölnek kis zsetont
30 éves kor után már nehéz agyalni, főleg ha gyerek us van, 50 évesen meg már a munka se úgy megy mint előtte
Ex munkatársam pont így járt, 50+ évesen döbbent rá hogy nincs semmije, albérletben lakik és mi lesz a későbbiekben, nyugdíjas korában stb. Most megy a fejvakarás, mert egész életében elbaxták ami volt
az ndk rs szervíz már ilyen 15 évesen ment, kb simson nehézség
a legnagyobb gondot a megfelelő alkatrész beszerzése okozott
valami kutya(farkas) fejes jelzésű porlasztó csúcsot kerestünk hetekig mire meglett
persze hogy normális, csak akkor nem kell sírni 40+ évesen hogy semmink sincs vagy ha igen akkor az egy 20 évig törlesztendő lakáshitel
pl unokatestvérem angliába ment ki arra a 10 évre, kuporgat és utána itthon akar élni
a másik maradt itthon de munkásszálló és szenved 10-12 évig hogy meglegyen a terv
ettől még mindig jobb a szülőnél lakni 18+ 5-6 vagy esetleg 10 évig
mégsem munkás szálló ukránokkal....
de mindenki maga dönti el, az albérletnek is megvan a maga előnye, könnyen lehet vándorolni, igaz drágán adják ezt a féle szabadságot
mondjuk ez nagy segítség volt mert kampóval még most is ott rángatnám 😃
én 1700 kilót kézzel elhúztam párszáz méterre
30 éves kor után már nehéz agyalni, főleg ha gyerek us van, 50 évesen meg már a munka se úgy megy mint előtte
😂
a legnagyobb gondot a megfelelő alkatrész beszerzése okozott
valami kutya(farkas) fejes jelzésű porlasztó csúcsot kerestünk hetekig mire meglett
pl unokatestvérem angliába ment ki arra a 10 évre, kuporgat és utána itthon akar élni
a másik maradt itthon de munkásszálló és szenved 10-12 évig hogy meglegyen a terv
ettől még mindig jobb a szülőnél lakni 18+ 5-6 vagy esetleg 10 évig
mégsem munkás szálló ukránokkal....
de mindenki maga dönti el, az albérletnek is megvan a maga előnye, könnyen lehet vándorolni, igaz drágán adják ezt a féle szabadságot