Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Az Trabinál csak negyedikben volt - és nem kikapcsolható. Kevered a Waresszal.
Üresben megtoltam a nyitott ajtónál fogva, majd beugorva szúrtam egy kettest, és bepöccenés után rögtön kuplung ki, nagy gáz - szívatóval.
Meg kikapcsolt szabadonfuto. 😆
Én sose voltam erős (igaz, ennyire gyenge sem, mint az elmúlt 20 évben...) de anno a 2T Trabantot simán be tudtam tolni egyedül, ha az akksija lemerült. Igaz, ehhez egy jó állapotú motor, és jól belőtt karbi is kellett.
kézzel húztam, csak a békán volt
mondjuk ez nagy segítség volt mert kampóval még most is ott rángatnám 😃
A között, hogy szülőkkel lakni, vagy csövesnek lenni munkásszálón, rengeteg mas lehetőség is van...
Kézzel?! Talán békával....
úgy könnyű, feltekerve nem kihívás 😄
én 1700 kilót kézzel elhúztam párszáz méterre
most már baszhatják, max ha kihal a szülő akkor örökölnek kis zsetont
30 éves kor után már nehéz agyalni, főleg ha gyerek us van, 50 évesen meg már a munka se úgy megy mint előtte
Fel van tekerve a szövet papírcsőre. 😵
húzza vagy tolja azt a majd három kilométeres rongyot?
😂
Ex munkatársam pont így járt, 50+ évesen döbbent rá hogy nincs semmije, albérletben lakik és mi lesz a későbbiekben, nyugdíjas korában stb. Most megy a fejvakarás, mert egész életében elbaxták ami volt
Amcsi csőrősbe van anyag, az 1200 kg 530cm széles 2850m hosszú tekercset nyekergés nélkül viszi mint szart.
az ndk rs szervíz már ilyen 15 évesen ment, kb simson nehézség
a legnagyobb gondot a megfelelő alkatrész beszerzése okozott
valami kutya(farkas) fejes jelzésű porlasztó csúcsot kerestünk hetekig mire meglett
hyster meg a still bejön nekem is, de pakoltam sokat nissannal meg toyotával. sokkot kapok, ha egy hétig nem targoncázhatok valahol
persze hogy normális, csak akkor nem kell sírni 40+ évesen hogy semmink sincs vagy ha igen akkor az egy 20 évig törlesztendő lakáshitel
pl unokatestvérem angliába ment ki arra a 10 évre, kuporgat és utána itthon akar élni
a másik maradt itthon de munkásszálló és szenved 10-12 évig hogy meglegyen a terv
ettől még mindig jobb a szülőnél lakni 18+ 5-6 vagy esetleg 10 évig
mégsem munkás szálló ukránokkal....
de mindenki maga dönti el, az albérletnek is megvan a maga előnye, könnyen lehet vándorolni, igaz drágán adják ezt a féle szabadságot
Olyannal még anno a putyilovban mentem. 😊
Linde, still, hyster, van pár fajta emelőgép nálunk...
Vilag eletemben bukokeret nelkul nyomattam a balcancart. 😆
a frissebbik lindére van valami ponyvafülke, de még soha nem dolgoztam olyan hidegbe, h rászereltem volna
78-as Harkov T16m. 2hengeres levegős és gecierős (25póniló) Rs- klón lehet amúgy télleg.
mi extrémbe toljuk a targoncázást ezekkel:
Ez az NDK-s RS-nek valamelyik változata? Kéthengeres dízel?
Nálunk meg kapott fülkét a műhelyes tarhonyánk, igaz az ajtókat még leakasztattuk nincs kint annyira hideg.
nekem egy ilyen telephelyi traktorom van, kőbaltával is felújítom bárhol , ha elszaródik benne valami