Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

öntsél bele lisztet,biztos van még egy fél raklapnyi.
És már meg is lenne a rendszerváltás.... 😂
En meg hogy bogyo ne.
Torje el a kezeit-labat a tekk. 😆
Én azt mondom hogy akinek nincs a 4 éves ciklus alatt legalább 3,5 év munkaviszony vagy adózott egyéb jövedelem ( pl őstermelő)
Az ne szavazhasson
Leszarom mit vartyog.........maga,maga. 😆
Magához nem szóltam. Maga hülye. 😆
A liberálisok számára csak addig van.demokrácia amig nekil jó. De az meg senkinek sem jó 😁 ellenben szétlövetik a népet ha háborogni mer 😃
Ven buzi 4 balherés komcsi. 😆
Mondjuk ha en lennek a diktator mar kamcsatkan szivna a csempeszett kinai kapadohanyt kotores kozben net nelkul. 😆
Azt.
A kétharmados dögvész altt azt érted amikor az ország kilábalhatott a szarból ? Amikor végre magyar kézbe vissza került az amit apróért eladott ferkó?
Minden javult, mindenki jobban él kivéve az aki idióta és nem tud a saját lábán megállni. Tehát ilyen egy kétharmados dögvész? 🤔

Hogy kire szavaznak a határon túl élő magyarok ? Talán arra aki segíti őket és nem egy darab szarnak tekinti mint pl gyurcsótány.
Megértem egyébként ha azt mondod hogy ott szavazzon mindenki ahol a tb-t fizeti és ahol adózik. De itt a probléma, akkor aki külföldön dolgozik, ne szavazhasson, ez a félkegyelmű auslander vonatsofőr se szavazhasson, ne is pofázzom bele. Akkor viszont hol a demokrácia?
A 4. tol mar szivrohamot kapsz,ven bolsi. 😂
Dehogyis, ezt mondja ferenc testvéred mert balfaszok. Mindent elhiszel 😄
Én imádom (-tam) Erdélyt, és az ottani magyarságot. De tényleg, bárki ismerősöm megmondhatja - szomszédom, volt főnököm is erdélyi magyarok.) Viszont már háromszor csülökig benne volt a kezük a kétharmados dögvészben - azóta picit változott az álláspontom.
Nem szeretnek fizetni csak potyázni?
Te elvileg jártál Erdélyben. Mond ezt ki ott hangosan, hátha beverik az orrodat. Lehet nem is kellene olyan messze menni a pofonért.
Kell a szavazat, mert a libsik elcsalják, és kompenzálni kell 😃
Inkább Pipihez, neki van sok kiadó albérlete. Bár igaz, hogy fizetni nem szeretnek semmiért, csak potyázni meg szavazni. 😆
😂
En betelepitenem bogyohoz oket ket honapra. 😆
jöhetnek az erdélyi testvéreink(puszit küldő)
Mi kibirjuk, te meg nézzed a tévén maszkban a rozzant nikotinos tüdövel 😄
Én??? 😂 én ebben nem tudom támogatni a Főnit…. Nnnna ki javasolta, hogy legyen migrans kvóta 2015-ben ENSZ-ben? 😂 kitalálod propaganda nélkül? 😂
Nem baj, hoznak egy kis járványt Pipinek, Kawának:
nem véletlenül mondtam(kezeit széttáró)
abba nem, de a pözsó tojotába igen(kezeit széttáró)