Jogos, amilyen bonyolultak az új gépek max. általános dolgokhoz lehet hozzányúlni célszerszámok nélkül, persze ha a belorus és régi szocik a delikvensek akkor wgí motorgenerál is megvan a földeken. 😁
Jó hát azt írtad a számláján. Ha le van kötve akkor eleve nem tudja kivenni ha meg csak sima számla, az inkább rossz mint jó. Dögölnének meg, számlavezetési díj, ha ki akarom venni fizetek… nav is látja 😂 én mindig csak annyit hagyok bent amit pár hónap alatt elköltök.
Nem párna alatt van. Sok ismerősöm gyereke meg kölcsön kér fizuja előtt az ősöktől fizetésig, oszt felmutatni meg semmit nem tud. De legalább otthon csak van. Akkor ez a verzió nekem szimpibb. De mindenki úgy csinálja, ahogy csak akarja.
Takarékkönyvem is volt anno. Fiamtól meg kb fél évente kérem, hogy mutassa meg a számláján a pénzt. Nincs herda, mert ha lesz akkor tünő béla albiba, nem lesz ingyen koszt kvártély...
Így meg míg velünk él összekapar 10-15 gurigát majd még talán meg is fogja idővel köszönni. Jó gyerek, messze sokkal jobb mint én voltam takonytorta koromban. 😁
Az milyen jó volt, mikor a ventihez adták tubusban... a jószág legtöbbx rányomta az egészet 😂 aztán hozta be... úszott az alaplap tőle 😁 mondom neki: "ügyes vagy, egy gyufafejnyi kellett volna" 😁
A hitellel sincs gond ha tudod fizetni. Van rokonom akinek a takaró a köldökétől a fitymájáig takar csak, de győzi fizetni. Nekünk meg milyen jó (mondta nemrég) mi sok hitelre lennénk jogosutak mert nincs. Mondtam is nejemnek vegyünk fel nincs rá szükségünk, azt oda adjuk. 😂
egy ismerős ilyen mg gépszerelő
kis műhelykocsi és házhoz megy, vagy épp gps koordinátára, mert sokszor a pusztán áll meg a traktor és nem mindig nappal
hegyekben áll a pénz, igaz heti 7 nap 24 órás készenlétben van
Nem biztos hogy jó dolog a párna alatt őrizni ft-ban.
Így meg míg velünk él összekapar 10-15 gurigát majd még talán meg is fogja idővel köszönni. Jó gyerek, messze sokkal jobb mint én voltam takonytorta koromban. 😁
most irreális árak vannak ebbe nem férne el a 10 év
csak ugye az arc nem engedi a spórolást 😂
nem kicsinek kell lenni hanem okosnak
pl akinek nem elég a potrás munkabér legyen ügyvéd....
kis műhelykocsi és házhoz megy, vagy épp gps koordinátára, mert sokszor a pusztán áll meg a traktor és nem mindig nappal
hegyekben áll a pénz, igaz heti 7 nap 24 órás készenlétben van