Az,levelezőn,vagyis a vas utcai kereskedelmi.
Az amit érettségivel együtt adtak,vagyis mezőgazdasági gépszerelő gyakorlati képzése már akkor vicc kategória volt megúszós srácoknak.
Heti egy himihumi gyakorlati oktatás kihelyezve TSZ-ekhez,ahol a kiadott gépeket amikkel dolgoztak a sofőr és a szerelők maguk javították.Nem engedtek tanulót a közelükbe mert dolgozni kellett velük.Abból volt a píz.
Ha azzal akarnék kezdeni valamit ujra kéne tanulni mindent.
Nem a villáskulcs forgatását,hanem az ipari ismereteket.
Neked van másik képesítésed,nekem nincs,és én nem a kormánytól a főnökeimig mindenen nyammogok hanem a vásárlók infantilis hülyeségein.
A gazdasági környezet jó,fenenagy szabadság van,de ezzel együtt jön hogy állati hülye emberekkel kell boldogulnom.
És ha munkát váltok a hülyevevő ott is hülyevevő lesz.
Így maradok a megszokott,kiismertben.Mert csak.
Akkor se az ő pénztárcájához való.
De ez csak egy teló.
Nagyobb baj az, hogy a házakat, autókat is túlvállalják néhányan.
Utána megy a sírás-rívás, ha ön a duci csekk,
Vállalkozónál dolgozni a legszebb.A cégtől ahová be vagyunk rakva ,kap utánunk 900000 ft-ot.Bejelent 165-re.Se szabadság,se betegállomány.Lenyomom a nyolcat utána a még 4-5 órát amivel többet keresek.Mijen papírokat mutathat a nav felé.Gépipari technikumot végeztem.De én is azt mondom mindenki addig nyújtózzon amennyi pénz van a tárcájában.
én még mindig azt mondom az arcunk a túl nagy a tehetségünkhöz képest
aki hobbi eszközt vesz részletre mind hülye, teljesen mindegy hogy telefon vagy autó
aki mem tudja zsebből kicsapni a zsetont az áhított tárgyra annak az a tárgy nem való, csak a bazi nagy arca hiteti el vele hogy azt megérdemli
😂
fél magyarország azt mutatja hogy teli van zsetonnal, aztán a postás már nem tudja hova dugdosni a törlesztési csekkeket meg a fizetési felszólításokat
Jó lenne nagyon.
Te is hazamennél a boltból és mehetnél motorozni, vagy lakókocsizni, kirándulni.
Jutna időd motorozni, nem csak egyszer kellene olajat cserélned a motorodban. 😁
összetételt nem ismerem, lehet szilikon alapú is
- Majd elmúlik! 😆
attól a libatsír jobb mert könnyebb kitakarítani
Itt megtanítanak bennünket a hozzáértők mindenre. 😄
Csak figyelmesen kell olvasnunk!
De bécsben kellene,vagy inkább legyen olasz,azokat jobban csípem mint a németek cigányait. 😂
Az amit érettségivel együtt adtak,vagyis mezőgazdasági gépszerelő gyakorlati képzése már akkor vicc kategória volt megúszós srácoknak.
Heti egy himihumi gyakorlati oktatás kihelyezve TSZ-ekhez,ahol a kiadott gépeket amikkel dolgoztak a sofőr és a szerelők maguk javították.Nem engedtek tanulót a közelükbe mert dolgozni kellett velük.Abból volt a píz.
Ha azzal akarnék kezdeni valamit ujra kéne tanulni mindent.
Nem a villáskulcs forgatását,hanem az ipari ismereteket.
Nem szállsz be? 😄
Értek az édességekhez.
Jó kóstoló lennék. 😄
A gazdasági környezet jó,fenenagy szabadság van,de ezzel együtt jön hogy állati hülye emberekkel kell boldogulnom.
És ha munkát váltok a hülyevevő ott is hülyevevő lesz.
Így maradok a megszokott,kiismertben.Mert csak.
De ez csak egy teló.
Nagyobb baj az, hogy a házakat, autókat is túlvállalják néhányan.
Utána megy a sírás-rívás, ha ön a duci csekk,
Leadom a szolgálatot és akkor megyek.
Az nem tud dolgozni csak, aki nem akar.
Te meg megkeresed a boltban a tutit.
aki hobbi eszközt vesz részletre mind hülye, teljesen mindegy hogy telefon vagy autó
aki mem tudja zsebből kicsapni a zsetont az áhított tárgyra annak az a tárgy nem való, csak a bazi nagy arca hiteti el vele hogy azt megérdemli
😂
fél magyarország azt mutatja hogy teli van zsetonnal, aztán a postás már nem tudja hova dugdosni a törlesztési csekkeket meg a fizetési felszólításokat
Te is hazamennél a boltból és mehetnél motorozni, vagy lakókocsizni, kirándulni.
Jutna időd motorozni, nem csak egyszer kellene olajat cserélned a motorodban. 😁