Ja. Kultúr helyeken ilyen feri féle 2006-os balhé (kormányzás?) után a politikusok általában levonják a tanulságot - és elköszönnek.
Tiferitek is levonta: "ez a nép olyan hülye, hogy megszopathatom őket mégegyszer" 😅
ezt már eljátszottuk 2x is de te gyorsan felejtesz
viseljen mindenki maszkot még az utcán is mert az megvéd, de nem védett meg 😆
hiába volt maszk csak emelkedett az esetszám
mégva bútorboltokat is bezárták de akkor is emelkedett
a vírus felé elég szarul jut el az infó mert nem tudja mikor kell magát megfékezni
nekem már a harmadik is megvan kb egy hónapja 😂
nem tudom a bogyó mit szenved vele, aki nagyon akarja az bármit megszerez
jövő nyárig beszerzek még kettőt állítólag jobban áll tőle
Ez viszonylag egyszerű.........akin nincs az tüsszög, köhög és krákog a világba elég messze eljuttatva a hányadékát és hiába van a másikon maszk attól még a nem takart felületeket teleokádja vele. Én awm hordok és remélem nem lesz újra kötelező, de attól még értem, hogy miért kéne.
miért kellene másokon lenni maszknak?
ha te félsz bármitől is felveszed
2 ezer egy ffp3 maszk, 5 ezer egy arcvédő aztán tapsolhatsz boldogan semmi kórokozó nem ér el
plusz benned van 2 vakcina ami alapból megvéd a gyilkos kór ellen
szóval érthetetlen számomra miért mindig a másikat kell basztatni
Sajnos kénytelen vagyok néha: holnap délután is tömegrendezvényen kell részt vegyek, ahol senkin nem lesz maszk. (Konkrétan: keresztfiam szalagavatóján Debrecenben, egy sportcsarnok-féleségben, ezernyi ember között tolongva.)
Azok pizzák. Egyébként, hogy jön ide? Múlt héten vettem hozzá 32 cm pizza sütő lapot is(meghajlós)
Nos anno néhány pizzériás ismerőst megérdeklődtem nos a lidl-ös bl 55 re esküsznek, így abból csinálom én is. (kezeit széttáró)
Tiferitek is levonta: "ez a nép olyan hülye, hogy megszopathatom őket mégegyszer" 😅