Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ja. Kultúr helyeken ilyen feri féle 2006-os balhé (kormányzás?) után a politikusok általában levonják a tanulságot - és elköszönnek.
Tiferitek is levonta: "ez a nép olyan hülye, hogy megszopathatom őket mégegyszer" 😅
Már megint tévedsz (vagy szándékosan ferdítesz): én Viktor bagázsának távozását várom úgy, mint a messiást.
Ez siralmasan gyenge.
Úgy várod messiásként az ipsét mint egy alkoholista a kezdő tüskét. 😂
Dehogy csöppenne: az enyémből már csak némi sűrített levegő jön... 😂

A csöpögős faszú vén buzi az te vagy.
Mondjuk a bolgár bálnára simán elcsöppenne,amilyen fanatikus. 😆
Vagy a kRálika. 😂 Olyan szockós helyesírással. 😂
4-et. 😂
Nyálazza a vacogós cápa! 😂
Tényleg szólásszabadság van, ezért imígyen szólok hozzád: Nyálazd meg a bal herémet - mind a HÁRMAT! 😘
Szólásszabadság van,kimondhatod hogy egy vén buzi láncdohányos liberálnáci aki nem éri meg az áprilisi 4. 2/3-ot ha nem dobja el a bagót. 😂
ezt már eljátszottuk 2x is de te gyorsan felejtesz
viseljen mindenki maszkot még az utcán is mert az megvéd, de nem védett meg 😆
hiába volt maszk csak emelkedett az esetszám
mégva bútorboltokat is bezárták de akkor is emelkedett
a vírus felé elég szarul jut el az infó mert nem tudja mikor kell magát megfékezni
Nem vagyunk egyformák. Bogyó az öreg libernácihipohonder pityitalpkommandós. 😂
Bugyókám vélemény?

https://index.hu/mindekozben/p...
nekem már a harmadik is megvan kb egy hónapja 😂
nem tudom a bogyó mit szenved vele, aki nagyon akarja az bármit megszerez
jövő nyárig beszerzek még kettőt állítólag jobban áll tőle
Ezért cseszd meg: https://index.hu/belfold/2021/...

Ezen marha sokat lendítene, ha a zsúfolt boltokban, tömegközlekedésben ismét kötelezővé tennék a maszk használatát. Semmi mást, csak ezt.
Én nem akartam oltakozni, de ment a vita itthon. Nejem tudtuk megkapja mindenképp így azt a béke kedvéért én is kértem az oltásokat.
Huhh,megin vírus?
Inkább motor.
Ez nekem új,ilyet még nem merényeltem.Igazi veszett hebrákolás lesz. 😂
azért kell takarni a felületet
aki ennyire fél mindentől is járjon túlnyomásos ruhában
Ez viszonylag egyszerű.........akin nincs az tüsszög, köhög és krákog a világba elég messze eljuttatva a hányadékát és hiába van a másikon maszk attól még a nem takart felületeket teleokádja vele. Én awm hordok és remélem nem lesz újra kötelező, de attól még értem, hogy miért kéne.
miért kellene másokon lenni maszknak?
ha te félsz bármitől is felveszed
2 ezer egy ffp3 maszk, 5 ezer egy arcvédő aztán tapsolhatsz boldogan semmi kórokozó nem ér el
plusz benned van 2 vakcina ami alapból megvéd a gyilkos kór ellen
szóval érthetetlen számomra miért mindig a másikat kell basztatni
A Gulágon töltötte évi rendszeres szabadságvesztését. 😆
Mit csináltál az oroszoknál?
Sajnos kénytelen vagyok néha: holnap délután is tömegrendezvényen kell részt vegyek, ahol senkin nem lesz maszk. (Konkrétan: keresztfiam szalagavatóján Debrecenben, egy sportcsarnok-féleségben, ezernyi ember között tolongva.)
most az van, hogy hmv petya előrébb áll(kezeit széttáró)
Azok pizzák. Egyébként, hogy jön ide? Múlt héten vettem hozzá 32 cm pizza sütő lapot is(meghajlós)
Nos anno néhány pizzériás ismerőst megérdeklődtem nos a lidl-ös bl 55 re esküsznek, így abból csinálom én is. (kezeit széttáró)