elfelejtettem elhozni a nokia telefonom pecázni
ezen a buzi ájfónon meg nem lehet beállítani hogy reggel 5 kor ébresszen
mi a jó anyjuk picsájáért kell mindent túlbonyolîtani?
ha nem vettem volna új akkut ebbe a szarba már basznám bele a dvcs-be
ilyen buziságok vannak ébresztés helyett
Asszem pont annyi idős voltam mint most Ti mikor konteókat nézegettem, de mivel én senkinek semmit sem hiszek el így mindig kérdeztem legalább magamban és próbáltam mindennek mindenhol utánanézni így 1-2 év alatt arra gondoltam, hogy a konteók nagyon jók és hasznosak így elkezdtem én is kitalálni és a melóhelyen megosztani az irodai dolgozók között mint nagyon mély és titkos tudásokat és magam is meglepődtem mikor sokadjára megosztva én magam kaptam vissza ismeretlenektől a magam által kitaláltat mint titkos mélyértelmű csak az okosok és inteligencsek által felfogható tudást........egy ideig viccesnek is találtam a konteós oldalakat miután már igaznak nem nagyon, de egyre fárasztóbbak lettek, nemrég olvastam drábikról és múltjáról egy posztot, hát derék komcsi volt tolva a komcsi propot míg nem disszidált ami után meg azonnal az ellenkezőjét kezdte mondani mint annak előtte, nagyjából ennyit érnek a konteók.
én ezért kerülöm a dokikat amíg lehet
legutóbb a májammal volt valami gond, vasutas eü alkalmasságin kibukott a rossz májfunkció
kaptam egy lapot "májdiéta" dolgok voltak rajta
pár hét után még rosszabb lett( régen csillagokkal jelölték ha rossz volt valami érték) egyre több csillag lett ....
aztán valami szert is kellett ennem
végül már olyan szar lett a májfunkcióm hogy ilyen még a rokonságban se volt
na akkor azt mondtam kapják be engem ne szurkáljon 2-3 hetente senki leszartam az egészet
kb 15 éve lehetett ez az eset
azóta már biztos jó lehet mert még élek 😂
Ez jo duma, de tb-t kell fizetni. Ebben igazad is van jár mndenkinek egyformán befizetéstől függetlenül. Sőt nem fizetés esetén is. Én ezen.mimdenképp változtatnék már csak azért is mert nem jó....... belülről azért láthatóak a gyenge lábak. És mivel sajnos nem először járok itt, 30 évvel ezelőtt nem volt sokkal rosszabb elleneben szakmailag talán összerakottabb volt.
Ja, én közelébe se jutok 😁 de tőled is minél távolabb 😁
Azt sajnos jol látja nincs alternativa és végülis ez jelenleg a legtöbb ami kihozható állampolgárként. Alanyi jogon meg ne remélje senki hogy kap bármit is.
hát ezt hívják kontraproduktívnak(kezeit széttáró) mások szerint az a csőlátó /vagy is mi néhányan/ aki szétnéz maga körül és 1 picit elgondolkozik rajta, hogy biztos minden igaz e amit ömlesztenek a médiából(kezeit széttáró)
kitörölték már ezt az emberekből. Pont itt várhatna el az ember ezen a a fórumon némi logikus gondolkodást abból adódóan, hogy közel hasonló korosztály van jelen de sajnos itt is kitörölték a tudatos gondolkodás minden írmagját. Ne értsen senki a gyógyászathoz a vírushoz a betegségekhez az sem baj ha számtangyenge. Annyi lenne, hogy szétnéz maga körül, hogy mit lát és csak egy haloványan logikusan végiggondolná azt amit nyomnak és azt amit ő lát a mantra helyett. Ha nem is értené vagy érdekelné valaminek akkor is gyanúsnak kellene, hogy legyen (kezeit széttáró)
tudom(kezeit széttáró) A többséggel szemben mi vagyunk a hülyék mert gondolkozunk és nem nyalunk be mindent ami a híradásokban van.(kezeit széttáró) eZ ELLEN NEM TUDUNK TENNI SEMMIT talán nem is a dolgunk franc se tudja. Minden esetre vityáék szépen keverik a kártyát megosztóvá teszik az oltott és az oltatlant ezzel próbálják érvényre juttatni saját akaratukat. Ez így szerintük rendben van. Amikor pl. a nyugat teszi megosztóvá a magyarokat az infantilis buzis kérdés miatt az meg már baj ki érti ezt(fetrengős)
nála nagyon észrevehető az agymosás
de ő ezt úgy fogja fel hogy jó munka jó pénzért jó életszínvonal
ami igaz is, mert kényelmesnek mondható az élete, pazarolni is tud, de evvel elérték azt hogy semmin se gondolkozzon elfogadjon mindent ahogy mondják neki
és csak termelje gondolkozás nélkül a hasznot
Nehéz felfogású fanatikusokkal ne lwhet vitázni mert nincs kontraindikáció ami az ellenkezőjét be tudná mutatni. Vagy mert egyszeri és nem ismételhető azonos körülmények között, vagy mert épp a másik is csak nem megélt valós dolgokat mutogat hanem amiből tájékozódik. Én csak a logikus gondolkodást várom el, a leirt marketing nem érdekel. Többen leirtak itt elgondolkodtató adatokat folyamatokat de azt kivédik általános kijelentések puffogtatásával de nincs nekik se rálátásuk ugyanugy csak "szakemberek" irták.
ezt rajtunk kívül itt jó ha van még 2-3 ember aki felfogja
amúgy sajnos már nekünk se kellene, mert így valamilyen szinten azért zavar a sok agymosott, és az is hogy ez ellen nem tudunk tenni semmit
ezen a buzi ájfónon meg nem lehet beállítani hogy reggel 5 kor ébresszen
mi a jó anyjuk picsájáért kell mindent túlbonyolîtani?
ha nem vettem volna új akkut ebbe a szarba már basznám bele a dvcs-be
ilyen buziságok vannak ébresztés helyett